Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 32, sezonul 1, marți, 24 noiembrie- VIDEO

Autor: Diana Tilă

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 32 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Productia turceasca "Nemilosul Istanbul"  aduce in prim plan telespectatorilor o poveste impresionanta despre lupta pentru un trai mai bun, despre sacrificii incredibile ale unei mame singure.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Serialul turcesc "Nemilosul Istanbul" ajunge la episodul 32 astăzi. Episodul vă va ține, ca de obicei, în suspans.

Seniz nu poate trece peste faptul ca Agah a alungat-o din familie si, cu atat mai mult, ea nu doreste ca acesta sa afle despre infidelitatea ei din trecut.

Rautatea lui Seniz nu cunoaste limite atunci cand trebuie sa-si atinga obiectivele si, cum Cemre ii sta in drum, de cand a aflat ca tanara stie adevarul despre Cenk si Nedim, ea pune la cale rapirea tinerei. Nimeni nu trebuie sa afle ca cei doi sunt frati, iar Seniz este dispusa sa faca orice ca sa pastreze, in continuare, acest secret teribil. Cemre trece prin momente cumplite.

La conac, toata lumea este ingrijorata pentru ca niciunul din familia Karacay nu stie unde a disparut sotia lui Cenk.

Cum cei doi soti se pregateau de divort, cu totii banuiesc ca Cemre este suparata si de aceea sta <ascunsa>.

Cum vor reactiona cei din familia Karacay atunci cand vor afla ca Cemre este rapita? Ce trebuie sa faca acestia pentru a o salva pe tanara?

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 32 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.htmlde pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Serialul "Nemilosul Istanbul"

Serialul prezinta personaje extrem de puternice si de carismatice in acelasi timp, pe membrii familiei Yilmaz care, din dorința de a scăpa de sărăcie, ajung să se mute în Istanbul.

Deși orașul le oferă foarte multe oportunități din punct de vedere financiar, acestea vin la pachet cu multe capcane și provocări, astfel că lucrurile pot scăpa cu ușurință de sub control.

Iar pe de alta parte, prezinta si aspecte teribile din viata familiei bogate Karacay, care se clatina insa din temelii si risca la orice pas sa se destrame.

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.