Cemre este rapita! Va functiona sau nu planul diabolic pus la cale de Seniz? Aflati ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 nov 2020, 09:49
nemilosul istanbul Foto(4)
Cemre cade in capcana intinsa de Seniz si se zbate sa supravietuiasca.

Rautatea lui Seniz nu cunoaste limite atunci cand trebuie sa-si atinga obiectivele.

Seniz nu poate trece peste faptul ca Agah a alungat-o din familie si, cu atat mai mult, ea nu doreste ca acesta sa afle despre infidelitatea ei din trecut. Rautatea lui Seniz nu cunoaste limite atunci cand trebuie sa-si atinga obiectivele si, cum Cemre ii <sta in drum>, de cand a aflat ca tanara stie adevarul despre Cenk si Nedim, ea pune la cale rapirea tinerei.

Cemre se zbate sa supravietuiasca!

Nimeni nu trebuie sa afle ca cei doi sunt frati, iar Seniz este dispusa sa faca orice ca sa pastreze, in continuare, acest secret teribil. Cemre trece prin momente cumplite.

La conac, toata lumea este ingrijorata pentru ca niciunul din familia Karacay nu stie  unde a disparut sotia lui Cenk. Cum cei doi soti se pregateau de divort, cu totii banuiesc ca Cemre este suparata si de aceea sta <ascunsa>.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum vor reactiona cei din familia Karacay atunci cand vor afla ca Cemre este rapita? Ce trebuie sa faca acestia pentru a o salva pe tanara?

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D. 

Citeste si: Aniversarea atipica a frumoasei actrite Sera Kutlubey, Cemre, din “Nemilosul Istanbul”

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.