Jador s-a sărutat cu o blondă superbă, iar apoi a făcut o declarație șoc: „Îmi fac...” Fanele artistului au reacționat imediat!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 nov 2020, 13:43
Jador s-a sărutat cu o blondă misterioasă
Sursa: Instagram

Jador a reușit să își pună pe jar fanele după ce a postat pe instagram un filmuleț în care apare în ipostaze tandre alături de o blondă superbă. Ce a dezvăluit ulterior?

Succesul pe care îl are în plan profesional i-a adus lui Jador o mulțime de admiratoare și nu sunt deloc puține cele care visează să aibă o relație cu îndrăgitul artist. Cum au reacționat fanele atunci când Jador s-a filmat sărutându-se cu o blondă superbă?

Jador, surprins în ipostaze tandre alături de o femeie misterioasă

Inițial și-a căutat jumătatea la Puterea Dragostei, dar norocul nu i-a surâs lui Jador, astfel că artistul nu a reușit să formeze un cuplu cu nicio concurentă din casă, în ciuda faptului că toți fanii săi îl vedeau alături de Ella.

După ce a părăsit competiția Puterea Dragostei, Jador s-a axat mai mult pe carieră, colaborând cu mai mulți artiști din România, piesele sale bucurându-se de un adevărat succes. Astfel, artistul a uitat de iubire și a preferat să se dezvolte din punct de vedere profesional, dar cu toate acestea, nu de puține ori a afirmat că este curtat de o mulțime de femei. 

Citeste si: De ce Jador nu urmărește pe nimeni pe instagram? Artistul a dezvăluit adevăratul motiv

Deși afirmă că este singur în prezent, Jador s-a filmat în ipostaze tandre alături de o blondă misterioasă pe care a numit-o „sormea”. Evident, imaginile au stârnit o mulțime de controverse, iar fanele lui Jador au reacționat imediat crezând că artistul are o nouă relație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, Jador a explicat că nu există nicio femeie în viața lui în momentul de față și că este mai singur ca niciodată, astfel că imaginile în care apare în compania misterioasei blonde ar putea fi parte dintr-un nou videoclip, având în vedere că nu este pentru prima oară când artistul se afișează în ipostaze tandre alături de femei frumoase.

„Am leșinat! Nu sunt împreună cu nimeni! Ba chiar mai mult de atât sunt mai singur ca niciodată! Îmi fac de cap, geloasele mele!”, este mesajul pe care Jador l-a postat pe contul de

instagram, asta după ce fanele sale au reacționat dur după ce l-au văzut în brațele altei femei.

Citeste si: Jador, mesaj pentru Simina și Alex Zănoagă: "Din respect pentru copil..."