Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 26 noiembrie – Prima parte- VIDEO. Alexandra și Marinescu, ceartă la cuțite!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 nov 2020, 16:34
Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei, ceartă la cuțite!

Tensiuni majore în ediția din această zi a emisiunii "Puterea Dragostei". Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 26 noiembrie  a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Vezi Online Video ediția de joi, 26 noiembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei" vor avea parte de momente palpitante în această zi. Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei își continuă șirul conflictelor, după ce, timp de mai multe zile, au încercat să se evite reciproc. Paradoxal, în Casa Dragostei, au început să primeze ura și impulsurile violente, cel puțin în ceea ce-i privește pe cei doi concurenți cu temperamente încinse.

Concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, certurile au fost la ordinea zilei.

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei au deja un trecut serios în privința conflictelor, cei doi concurenți începând seria conflictelor și a jignirilor încă din prima parte a emisiunii.

Marinescu:" Alexandra, îți demonstrez încă o dată ce scorpie ești!"

Alexandra:" Sunt! Mă mândesc că sunt o scorpie, sunt o viperă, sunt ce vreau eu. Te-am făcut praf, dragul meu. Deșteptule care ești, am înregistrarea cu tine și acum te fac de... Dacă tu nu ai adresat întrebarea aia, ai pus-o cu mine băiatule. Ai pus-o cu mine, crede-mă! Pentru că de minciuni și prostii, sunt sătulă."

Scandalurile iau amploare în casa Puterea dragostei. Tot astăzi, Alexandra se ceartă aprig cu mai mulți cuncurenți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George:" Tu ca mamă, ca părinte, trebuie să dai un exemplu de mamă."

Alexandra:" Cine ești tu să-mi judeci mie comportamentul și să-mi spui ce exemplu să dau eu copilului meu?!"

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.