Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 33, sezonul 1, miercuri, 25 noiembrie- VIDEO

Autor: Diana Tilă

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 33 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Inca de la primele episoade difuzate, serialul turcesc "Nemilosul Istanbul" s-a bucurat de mare succes. Productia turceasca "Nemilosul Istanbul" aduce in prim plan telespectatorilor o poveste impresionanta despre lupta pentru un trai mai bun, despre sacrificii incredibile ale unei mame singure.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"  ajunge la episodul 33 astăzi. Episodul vă va ține, ca de obicei, în suspans.

Seniz a aranjat ca Camre sa fie rapita cu ajutorul lui Sahin, cel care a lucrat in trecut pentru Agah. Trei persoane au rapit-o si dupa ce si-au primit banii.

Unul dintre bărbații care au răpit-o pe Camre vrea sa ceara rascumparare pentru ea. Ii cere numarul de telefon al sotului ei dar Cemre nu-l stie si-i da numarul lui Nedim.

Nedim era la firma si nu stia de disparitia ei.

Imediat incepe sa stranga suma de bani ceruta si nu spune nimanui pentru siguranta ei.

Afla si Agah ce se petrece si insista ca Nedim si Cenk sa nu se puna in primejdie ci sa anunte politia. Nu poate sa-i convinga si de ingrijorare, i se face rau de la inima. Cand isi revine, pleaca si el dupa ei. Seniz afla ca planul ei a dat gres si merge sa o gaseasca pe Cemre inaintea tuturor.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 33 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.htmlde pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Serialul "Nemilosul Istanbul"

Serialul prezinta personaje extrem de puternice  si de carismatice in acelasi timp, pe membrii familiei Yilmaz care, din dorința de a scăpa de sărăcie, ajung să se mute în Istanbul.

Deși orașul le oferă foarte multe oportunități din punct de vedere financiar, acestea vin la pachet cu multe capcane și provocări, astfel că lucrurile pot scăpa cu ușurință de sub control. Iar pe de alta parte, prezinta si aspecte teribile din viata familiei bogate Karacay, care se clatina insa din temelii si risca la orice pas sa se destrame.

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.