Cenk si Nedim lupta pentru Cemre! Vor reusi cei doi rivali sa o salveze? Aflati astazi, intr-un nou episod dramatic din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 nov 2020, 09:55
video Foto(4)

Cemre este gasita in stare grava si cei doi rivali, Cenk si Nedim, incearca din rasputeri sa o salveze.

Momente dramatice se petrec in familia Karacay, dupa ce s-a aflat ca Cemre a fost rapita. Cenk si Nedim fac <front comun> si pleaca sa o salveze pe frumoasa fata.

Cenk si Nedim se zbat sa ii salveze viata lui Cemre!

O adevarata lupta este data de Cenk si Nedim pentru eliberarea lui Cemre, dar cei doi tineri nu renunta. Agah are banuiala ca sotia lui are de-a face cu acest tragic eveniment.

Mai mult, si Ceren are mari suspiciuni ca Seniz este cea care a <orchestrat> totul, din umbra, in ceea ce priveste rapirea surorii ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca vor reusi Agah si Ceren sa aflte adevarul despre rapirea lui Cemre puteti afla in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.