VEDETA a publicat prima IMAGINE cu bebelusul! Fotografia a strans peste 8 milioane de aprecieri

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 feb 2021, 20:35
Gigi Hadid a nascut o fetita
Sursa: Instagram

Supermodelul Gigi Hadid a facut publica prima fotografie cu fetita ei si a superstarului Zayn Malik.

Gigi Hadid si iubitul ei, cantaretul Zayn Malik sunt parinti de fetita de aproape o luna. Cei doi au tinut secreta sarcina supermodelului mult timp, insa cand zvonurile au inceput sa apara in tabloidele din intreaga lume, Gigi s-a hotarat sa publice pe Instagram cateva imagini cu burtica de gravida, de unde a inceput intreaga isterie, fanii vrand sa stie daca este o fetita sau un baietel. 

Citeste si: ASTAZI in "Bravo, ai stil! Celebrities": Moment incendiar marca Andreea Tonciu! Si-a dat pantalonii jos in fata juratilor

Supermodelul Gigi Hadid a devenit mamica de fetita!

In septembrie, Gigi si Zayn au devenit parinti, iar prima imagine cu manuta fetitei a facut inconjurul lumii. Fanii cuplului au mai avut ceva de asteptat pana ce modelul s-a hotarat sa posteze mai multe imagini cu fetita a carui nume inca este tinut secret.

Se pare ca cei doi locuiesc in Pennsylvania, la resedinta modelului departe de ochii paparazzilor. 

Citeste si: Cine este Zeynep din "Prizoniera destinului". Actrita Demet Ozdemir e fenomenala

De asemenea, vedeta nu a fost prea zgarcita in ce priveste detaliile legate de camera fetitei. Astfel, Gigi le-a aratat fanilor o parte din coltul unde isi petrece timpul alaturi de micuta.

Mai mult, mama modelului, Yolanda Hadid a scris cateva ganduri emotionante despre nepotica ei: "Mi se umple inima de bucurie cand privesc acest ingeras..." Tot Yolanda a fost prima care a dat vestea ca va fi bunica. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gigi Hadid este un cunoscut supermodel care are la activ numeroase campanii pentru cei mai celebri designeri din intreaga lumea, insa cel mai mult este cunoscuta pentru defilarile de pe podiumul "Victoria' s Secret alaturi de sora sa, Bella Hadid. Cele doua activeaza in lumea fashion-ului facand milioane de euro, insa dintre surori, Gigi este regina podiumurilor, iar Bella isi sustine sora neconditionat fara vreo urma de invidie.

Tatal lor este celebrul Mohammed Hadid, fost medaliat olimpic, arhitect si om de afaceri de origine israeliana.

Citeste si: "Siscaneasa si Theo Rose impart acelasi stilist!" Ce dezvaluiri a facut Oana Radu despre stilistul care le-ar imbraca pe cele doua

Relatia lui Gigi cu Zayn a avut parte de suisuri si coborasuri, s-au despartit de mai multe ori, insa dupa reluarea relatiei, cei doi au anuntat ca vor de veni parinti.

Gigi are 25 de ani si primul copil al cuplului s-a nascut in septembrie.