5 motive pentru a merge in Dubai alaturi de cei mici

Author: Oana Picerea

Dubaiul este un oras cosmopolit, avand cate ceva de oferit pentru toti cei care aleg sa isi petreaca vacanta in acesta zona a lumii. Daca ai copii si preferi destinatiile cu temperaturi ridicate, chiar in lunile de iarna, Dubai poate fi un raspuns ideal la intrebarea: “Unde sa mergem cu cei mici in vacanta?”. Iata 5 motive pentru a rezerva bilete pentru Dubai, alaturi de copiii tai:

Vacanta in Dubai alaturi de copii: The Green Planet

Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Dubaiul puncteaza excelent la capitolul “Arhitectura”. Linia orizontului se schimba an de an in aceasta zona din Emiratele Arabe Unite, cu imobile si spatii noi, dedicate atat celor mari, cat si copiilor. The Green Planet este un exemplu perfect, in acest sens.

Acest spatiu, construit in jurul celui mai mare copac artificial din lume, descrie spatiul recreat de om al padurii tropicale. Conceput pentru a fi explorat de cei mici pe mai multe niveluri, The Green Planet ii asteapta pe cei mici cu peste 3000 de specii de plante, pasari si mamifere, intr-un spatiu cat se poate de real, a carui autenticitate este sustinuta de efecte sonore si lumini.

Vacanta in Dubai pentru copii: Plajele

Printre cele mai frumoase plaje din Dubai pe care trebuie sa le vizitezi, se numara si locatii dedicate distractiei celor mici. Nisip fin, ape fara valuri ce coboara lin spre adancime, zone de joaca special amenajate, piscine si multe alte surprize - pare vacanta ideala pentru pustii tai, nu-i asa?

Iti recomandam sa nu crezi in mitul conform caruia, cele mai frumoase plaje din Dubai sunt recomandate doar milionarilor. O multime de plaje cu acces gratuit pentru turisti va asteapta in aceasta destinatie din Orientul Mijlociu, oferind parnorame spectaculoase pentru pozele voastre de vacanta si utilitati pe care orice acest spatiu de agen gen ar trebui sa le contina.

In Dubai alaturi de copilul tau: Safari Desert

Daca vreti sa iesiti pentru o jumatate de zi din agitatia specifica Dubaiului, ii poti duce pe cei mici intr-un Desert Safari. Aceasta experienta unica vine la pachet cu o multime de surprize: farmecul dunelor, cerul rosiatic de la apus si alte lucruri ce va vor impresiona.

In Dubai, o astfel de experienta isi gaseste loc in topul distractiilor preferate de turisti. Asadar, ai la indemana o multime de variante, pentru a alege cea mai convenabila excursie catre dunele din Dubai, alaturi de copiii tai.

In Dubai alaturi de copilul tau: Palm Jumeirah Monorail

Asa cum spuneam si putin mai sus, in Dubai se regasesc proiecte arhitecturale unice in lume, ce au pus acest emirat pe harta celor mai exclusiviste destinatii. Palm Jumeirah, cunoscuta si sub denumire de “Insula-Palmier din Dubai”, este doar unul dintre acest exemple. Mergi alaturi de copii intr-o excursie cu prima monosina din Orientul Mijlociu, pe un traseu de pe Palm Jumeirah.

Calatoria dureaza aproximativ 10 minute si leaga uscatul de arhipelagul ajuns acum celebru in intreaga lume. Pe intreaga durata a traseului, cei mici se pot bucura de privelistea uimitoare din jur: zgarie-norii de pe coasta, vegetatia luxurianta de pe insule, marea albastra si soarele de o nuanta incredibila, atunci cand se lasa seara. Monosina va lasa la Atlantis The Palm, de unde o poti lua apoi catre acvariu.

In Dubai cu cei mici: Aquarium & Underwater Zoo

Acvariul din Dubai Mall este unul dintre cele mai mari acvarii suspendate din intreaga lume. Cei mici pot vedea atat de aproape fascinanta lume marina, din care nu lipsesc rechinii, caracatitele, pisicile de mare si alte creaturi spectaculoase.

Vizita la Dubai Aquarium parcurge doua etape: plimbare de voie prin tunelul din sticla ce strabate acest acvariu impresionant si turul cu ghid, in cadrul carei cei mici pot invata mai multe informatii despre lumea vietatilor marine.

Chiar daca restrictiile cauzate de noul coronavirus au incetinit cursul firesc al excursiilor in vacanta de iarna, Dubaiul va asteapta si in acest an. Pentru a te bucura de o vacanta in Dubai memorabila, alaturi de copiii tai, iti recomandam sa te informezi foarte bine in acest an, in privinta masurilor de securitate, impuse contextual, privind siguranta turistilor in pandemie.

 

 

 

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.