Doriți să vă păstrați picioarele calde iarna? Cum să alegeți încălțămintea potrivită?

Author: Oana Picerea

Pe timp de iarnă, fiecare dintre noi se îmbracă corespunzător și alege o pereche de încălțăminte călduroasă înainte de a ieși din casă. Cu toate acestea, nu tot timpul încălțămintea își îndeplinește rolul de-a încălzi în mod corespunzător sau de-a ne proteja împotriva umezelii. Deci, cum să alegem încălțămintea de iarnă, potrivită astfel încât să ne simțim mereu confortabil? Vă vom sfătui în următoarele rânduri.

Încălțăminte de iarnă de oraș

Alegerea încălțămintei de iarnă potrivite pentru dvs. depinde în mare măsură de ce activități veți întreprinde. Un tip de încălțăminte veți purta la plimbările mai scurte sau dacă alegeți să mergeți cu mașina la cumpărături și alt tip de încălțăminte pentru plimbările lungi în natură. Încălțămintea de iarnă fie pentru serviciu sau de oraș trebuie să fie călduroasă și impermeabilă. Dacă purtați un costum la serviciu atunci alegeți botine elegante sau pantofi în culori neutre. Dacă nu trebuie să urmați un cod vestimentar la locul de muncă, puteți alege și ghete sport îmblănite sau pantofi sport. Pentru doamne recomandăm botine sau cizme înalte. Le puteți asorta cu pantaloni, o rochie sau o fustă.

Cu ce ne încălțăm în natură

Regula de bază atunci când alegeți încălțămintea pe care o veți purta în natură este să vă păstrați picioarele uscate și calde. Încălțămintea de iarnă de calitate trebuie să fie suficient de înaltă pentru a împiedica să intre zăpada în ea. În plus, modelul mai înalt păstrează mai multă căldură în interiorul încălțămintei. Cizmele îmblănite sunt o alegere populară pentru plimbările mai scurte pe drumurile înzăpezite. Pentru a-și îndeplini funcția în mod fiabil, acestea trebuie să fie impermeabile, ușoare și rezistente la temperaturile scăzute. De acest tip de cizme se vor îndrăgosti cu siguranță cei cărora le place un design mai colorat. Cizmele călduroase în diferite nuanțe vă pot sublinia perfect imaginea. Le veți aprecia și pe pârtia de schi sau la ieșirile în oraș. Cu toate acestea, dacă doriți să mergeți în mall, asigurați-vă că veți purta încălțăminte corespunzătoare temperatuii din interior.

Pontul nostru: Vă aflați în căutarea încălțămintei de iarnă de calitate? Atunci urmăriți oferta magazinului Epantofi.ro. De asemenea, veți fi încântați să știți că puteți economisi la cumpărături dacă utilizați coduri reducere epantofi

Pentru cei care au luat drumețiile în natură foarte în serios, există încălțăminte specială pentru drumețiile pe un teren cu zăpadă. Atunci când alegeți acest tip de încălțăminte, acordați în mod special atenție tălpii, astfel încât să fie antiderapantă. O talpa potrivită vă va asigura o stabilitate mai bună chiar și pe o suprafață alunecoasă.

Atenție la impermeabiliate

Mai presus de toate, încălțămintea de iarnă trebuie să fie impereabilă. Pe de altă parte, este important ca și materialul din care este fabricată să fie suficient de respirabil. Prin urmare, încălțămintea nu ar trebui să fie în totalitate din cauciuc. Cauciucul ar trebuie să protejeze doar zonele selectate, astfel încât materialul să poată respira pe restul zonei pantofilor. Altfel, picioarele voastre ar transpira în mod excesiv în ele. Verificați-le puterea de izolare termică. Unii producători menționează chiar și temperatura până la care ar trebui să vă simțiți confortabil în încălțămintea respectivă.

 

Fără șosete nu merge

Nici cei mai buni bocanci de iarnă nu vă vor satisface așteptările fără o pereche de șosete potrivite. Șosetele pot influența nu numai grosimea materialului. Rețineți că, mai multe perechi de șosete vă vor aduce mai multă căldură, dar vor reduce respirabilitatea și îndepărtarea umezelii de la picioare. Prin urmare, căutați doar modele care îndeplinesc caracterisiticile date. Un material potrivit este, de exemplu, lâna.

În magazinul online Footshop veți găsi tot ce au nevoie picioarele voaste pe timp de iarnă. Iar pentru cumpărături mai avantajoase puteți aplica cod reducere Footshop.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.