Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 27 noiembrie - VIDEO. Surorile vitrege și-au declarat război pentru averea tatălui

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2020, 11:07

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

De luni până vineri, începând cu ora 13:00, la Kanal D este difuzată emisiunea "În căutarea adevărului".  Telespectatorii află în fiecare zi povești de viață tulburătoare, iar toate au în comun un singur lucru, adevărul. Indiferent de situație, adevărul iese la iveală, oferind lecții dure celor care își propun să îl ascund.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiune "In cautarea adevarului"  poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

Ernest aduce si in editia de astazi in prim plan, la emisiunea "In cautarea adevarului", o poveste de viata tulburatoare.

Editia In cautarea adevarului din 26 noiembrie! 

Tudorița Paraschiv (57 ani, divorțată, vânzătoare) este foarte fericită că fiica ei, Emilia Codreanu (27 ani), a luat decizia să se căsătorească.

Se fac pregătiri de nuntă, iar mama își sfătuiește fiica să-și invite și tatăl la nuntă. Emilia nici nu vrea să audă, e foarte supărată pe tatăl ei (Emil Codreanu, 57 de ani) pentru că a uitat practic de ea și de mama ei. Acesta s-a recăsătorit și mai are 2 copii.

În cele din urmă, Emilia își calcă pe suflet și se duce la tatăl ei să-l invite la nuntă.

Acesta îi spune deschis și încântat că va participa la frumosul eveniment și să rezerve două locuri la masă, doar că la nuntă, bărbatul nu mai apare. Emilia a rămas și cu un gust amar și cu banii plătiți pe meniuri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatăl făcuse infarct, acesta e motivul pentru care nu a ajuns la nuntă, când își revine încearcă să-și contacteze fiica, dar Emilia nu mai vrea să audă e el. Tatăl apare la ușa Emiliei și-i mărturisește că mai are doar câteva luni de trait.

Emilia e devastată, din fiica îndreptată împotriva părintelui se schimbă radical și vrea să-și petreacă cât mai mult timp posibil cu tatăl ei.

Și el vrea să moară liniștit, nu cu regretul că nu a avut grijă de Emilia.

După 2 luni tatăl moare, surorile vitrege o acuză că a simțit gustul moștenirii și așa și-a adus aminte că are tată. Emil a pus-o in garda pe Emilia ca surorile ei nu ii seamna si sunt mai incisive. O roga sa gasesca o modalitate de comunicare si sa se inteleaga.

Acum e momentul citirii testamentului. Cum a impartit Emil averea, si ce au de spus sotia si fiica lui aflam in episodul de astazi.

Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.