Seara cu eliminari la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Alexandra Ungureanu, in lacrimi. Motivul: Maurice Munteanu

Autor: Daniela Iliuta

In editia din aceasta seara a emisiunii, telespectatorii vor afla cine dintre cele opt aspirante la marele premiu va fi eliminata din competitie.

Marea finala a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie cu pasi repezi, cele opt aspirante la marele titlu sunt tot mai hotarate sa ocupe un loc in ultima editie a acestui sezon, in care doar una dintre acestea va fi incoronata Cea mai  stilata celebritate din Romania.

Editia din aceasta seara a show-ului, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, se anunta a fi una incendiara, pentru ca are parte de un concept spectaculos – tinerele concurente trebuie sa defileze in tinute vestimentare pe tema “Personaje din desene animate” –,  dar si pentru ca va fi o

seara eliminatorie; una dintre cele opt concurente va fi eliminata, in urma deciziei   juriului.

Se fac strategii, se duc lupte grele in aceste ultime saptamani, inainte de Marea finala a show-ului despre stil si moda. Iar nervii, intinsi la maximum, si presiunea psihica sunt uriase.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Alexandra Ungureanu, in lacrimi

In editia din aceasta seara, Andreea Tonciu mitraliaza cu ironii la adresa Alexandrei Ungureanu, exprimandu-si dorinta, in acelasi timp, ca Alexandra sa paraseasca aceasta competitie. De aici si pana la o discutie aprinsa intre cele doua si lacrimi pe obrazul Alexandrei nu este decat un pas.

“Atitudinea asta defensivo-plictisita stiu ca ascunde... Nu mai bine spui ceea ce gandesti?”,  ii

cere Alexandra Andreei Tonciu.

Ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei inclestari a divelor veti putea afla din declaratiile celor doua concurente in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D! Tot in editia din aceasta seara a emisiunii, telespectatorii vor afla cine dintre cele opt aspirante la marele premiu va fi eliminata din competitie.