Bianca Comanici la "Survivor?" Ce DEZVALUIRE a facut focoasa castigatoare "Puterea dragostei"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 nov 2020, 09:30
Bianca Comanici a vorbit despre "Survivor"
Sursa: Captură YouTube

Bianca Comanici a vorbit despre participarea ei in competita "Survivor"

Bianca Comanici a spus daca va participa sau nu la "Survivor"

Bianca Comanici a fost intrebata de catre un fan daca va merge la competitia "Survivor" avand in vedere ca deja a castigat doua sezoane "Puterea dragostei" si de ce nu, ar putea castiga si aceasta competitie. Bianca, in schimb, i-a raspuns foarte clar ca aceasta competitie nu este de nasul ei. Nu voi participa la "Survivor" pentru ca nu ma ajuta corpul.

As rezista o zi acolo. Daca nu mananc, eu mor. Ii iau pe toti la bataie, nu pot. Sunt pe alt stil. Fara sa fac baie, sa ma aranjez, sa ma dichisesc."

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj pentru Livian. A spus tot ce are pe suflet: "Cu cât mă ignori mai mult..."

In schimb, Bianca le-a promis familor ca o vor vedea tot mai des deoarece are in desfasurare mai multe colaborari.

Castigatoarea a doua sezoane "Puterea dragostei" a negat si ca ar face un duet cu Costi Ionita sau cu Jador deoarece nu crede ca are voce. Nu zic ce colaborari mai am. Nu va zic despre ce proiect. Nici spre actorie n-o trage ata pentru ca Bianca a dezvaluit ca se simte cam tampa si ar rade mereu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce va face Bianca Comanici de Sarbatori 

Bianca isi doreste ca de aceste Sarbatori sa doarma cat mai mult, insa a dezvaluit ca isi va lua cu siguranta un brad, insa nu vrea unul scump. "Nu mi-am luat brad, vreau unul sa nu fie prea scump, dar sa fie inalt. Voi dormi de Sarbatori. Vreau brad artificial. Nu vreau sa-mi trimita cineva. Nu vreau sa risipesc banii.

Imi cumpar o canapea, un scaun, dar nu sa dau 7-8 milioane pe un brad," a mai spus Bianca. Si daca veni vorba de Sarbatori, sora ei i-a trimis deja o scrisoare ca si-ar dori de la Mos Carciun un laptop, moment in care castigatoarea "Puterea dragostei" a ramas fara cuvinte."Eu la 11 ani imi doream papusa Barbie, ghiozdan cu Hannah Montana, pixuri..."

Citeste si: Bianca Comanici, adevarul despre acidul din buze si despre silicoane: "Nu arat ca o rata!"

In acelasi vlog, Bianca a mai spus ca si-a cerut scuze public lui Livian si iubitei lui pentru jignirile aduse si recunoaste ca a luat-o valul la nervi. Imi este mai bine fara el. Nu, nu am iubit. Am exagerat cand l-am jignit, sper sa nu se supere. Sper sa intelaga ca imi pare rau. Le doresc sa fie bine impreuna. Nu simt nevoia sa-i scriu. Intr-un fel nu am de ce sa ii spun.

Am simtit sa ma razbun pentru faptul ca a zis ca nu m-a mai iubit si fata de ea imi cer scuze. El face totul pentru like-uri si vloguri.