Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 nov 2020, 20:00
Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat cine paraseste casa Puterea dragostei

Un alt concurent a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei” duminică seara. Însă acesta și-ar fi dorit să plece, așa că nu este chiar o dezamăgire pentru el.

Fiecare gală Puterea Dragostei  vine cu noi surprize, iar Cutia Pandorei aduce cele mai neașteptate decizii. Atât telespectatorii cât și concurenții au avut parte de surprize în gala de duminică, eliminată fiind o persoană care își dorea să părăsească competiția Puterea Dragostei.

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?

Cei care au fost în pragul eliminării sunt trei concurenți proaspăt intrați în casă. Cei trei aflați în pericol de eliminare au fost Mario, Mihai și Delia.

În final, Delia a fost cea care a părăsit casa ”Puterea Dragostei”.   Se pare că nu a vrut să mai rămână în emisiune și a intuit o strategie pentru a pleca mai ușor.

"Dragi concurenți, întrucât Delia și-a exprimat în această săptămână, în repetate rânduri, dorința de a pleca acasă, iar noi nu ne dorim ca voi să vă simțiți forțați să continuați ceea ce nu vă doriți, am hotărât ca nu cel ales de voi să plece acasă, ci acea persoană care nu își mai găsește

locul aici. Așadar, în această seară, Delia va părăsi competiția"
, a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Eliminarea nu a fost o surpriză pentru ea, deoarece nu a mai vrut să rămână alături de ceilalți concurenți.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenta s-a gândit la un plan pentru a putea pleca și a reușit. Delia le-ar fi cerut băieților săo voteze pentru a putea fi eliminată din emisiune. 

Cine este Delia de la „Puterea Dragostei”

Delia de la „Puterea Dragostei” este o tânără de 21 de ani.

Delia Lina, cum este cunoscută pe rețelele de socializare este una dintre cele mai recente concurente din casa iubirii de la Kanal D.

Delia de la „Puterea Dragostei” este fata care a pășit în urmă cu câteva săptămâni în cadrul show-ului televizat de la Kanal D. La prima vedere, Delia s-a înțeles cu băieții din casa iubirii. Însă, aceasta nu și-a găsit locul în casa Puterea dragostei și și-a exprimat dorința de a pleca acasă.

Alături de Delia, în casa iubirii de la Kanal D, a pășit și Mario, care a venit să-și caute iubirea.