Declaratiile care au scos-o din minti pe Andreea Tonciu!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 nov 2020, 09:21
Andreea Tonciu nu se astepta la notele primite de Alexandra Ungureanu
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Tonciu nu se astepta ca tinuta Alexandrei sa fie atat de mult apreciata de fashion editor.

Maurice Munteanu a fost cucerit de tinuta Alexandrei Ungureanu inca de cand aceasta a pasit in platoul "Bravo, ai stil!Celebrites" si nu s-a sfiit sa faca remarci surprizatoare pentru unele concurente, dar mai ales pentru Andreea Tonciu care isi doreste trofeul emisiunii cu orice pret.

Citeste si: Emily Burghelea s-a maritat! Primele imagini cu rochia si buchetul de mireasa

Maurice Munteanu, cucerit definitiv de Alexandra Ungureanu

"Pe mine nu ma intereseaza ce porti in seara asta pentru ca mi-ai demonstrat ca ai dat dovada de o valoare umana incredibila in aceste luni lasand la o parte abilitatile stilistice care sunt cu zece clase peste abilitatile stilistice din industria in care activezi. Esti o femeie cu un bun simt incredibil, mi-ai demonstrat ca esti o femeie puternica, sensibila, o femeie glamuroasa, rafinata care are referinte.

Si stii ce conteaza pentru mine, educatia. Pentru mine, tu esti castigatoarea "Bravo, ai stil!Celebrities" si daca eu plec de aici pleci cu mine de mana. Ti-as da zece dar nu pot, a mai spus Maurice in timpul jurizarii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra Ungureanu, in lacrimi dupa jurizare

Cat despre Catalin Botezatu, acesta nu a fost atat de impresionat de styling-ul facut de Alexandra si chiar concurenta a remarcat faptul ca designerul este destul de zgarcit cu aprecierile in ce o priveste si crede ca n-o place. In schimb, concurenta nu se astepta la reactia lui Maurice despre care a marturist ca il apreciaza de foarte multi ani si are incredere in cuvantul lui care cantareste enorm din punct

de vedere stilistic.

Citeste si: Emily Burghelea s-a maritat! Primele imagini cu rochia si buchetul de mireasa