Cristian Marinescu și Aya s-au DESPĂRȚIT! El o place pe Maia!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 nov 2020, 18:00
Cristian Marinescu, Aya și Maia
Sursa: captura video Kanal D

Cristian Marinescu și Aya s-au despărțit definitiv, se pare, după discuțiile de astăzi de la Puterea dragostei.

Cristian Marinescu și Aya nu mai formau un cuplu de dinainte de emisiunea de astăzi, însă el susține că frumoasa concurentă îi spune în afara emisiunii altceva față de momentele în care e la Puterea dragostei.

"Ea spune că mă place, dar pe urmă zice că i-am greșit prea mult", a lămurit Marinescu afirmația Ayei, că încă îl place.

"Am spus că nu mai vreau nimic cu tine.

Ce dacă îmi place în continuare de tine?", a intervenit Aya.

"Ce vorbim noi în privat?", a întrebat-o Marinescu pe fosta iubită. "Am spus că anul viitor...", a răspuns Aya.

Face Marinescu un cuplu și cu Maia?

Cristian Marinescu a fost cuplat cu Andreea înainte de a fi cu Aya, așa că fetele nu exclud să își facă o altă relație rapid după despărțirea de fosta iubită a lui Akebono.

"Te vezi într-o relație cu Maia?", l-a întrebat Alexandra Cărare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Momentan, nu o cunosc, ca fizic da, e drăguță, are tot ce îi trebuie unei femei ca să fie prezentabilă din toate punctele de vedere", a răspuns Cristian Marinescu.

Marinescu este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Puterea dragostei. A intrat în conflicte, pe rând, cu Cristian Comănici, cu Nicos, care i-a fost la început prieten, cu George, cu Paul și Akebono, care au fost și descalificați pentru că au întrecut măsura în timpul scandalului cu acesta și, nu în ultimul rând, cu Alexandra, care la fel ca Nicos, i-a fost mai întâi prietenă.

George l-a acuzat că ar face tot posibilul pentru a-i provoca pe ceilalți concurenți fiindcă știe că genul acesta de atenție aduce voturi. Dacă aceasta e strategia lui Marinescu, ea pare că a dat roade fiindcă în nenumărate rânduri acesta a fost favoritul săptămânii.

Citeste si: Marinescu a reacționat dur după ce nu a mai fost ales favoritul săptămânii: „Vă promit că...” Ce anunț a făcut?

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.