Tragedia prin care a trecut Alexandra Ungureanu in urma cu cativa ani! Putina lumea isi mai aminteste

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 dec 2020, 09:22
Alexandra Ungureanu a trecut printr-o tragedie in urma cu multi ani
Sursa: Instagram

Putina lume stie, insa Alexandra Ungureanu a trecut prin momente extrem de dificile in urma cu ceva vreme.

Alexandra Ungureanu a trecut prin momente grele cu ambii parinti

Concurenta "Bravo, ai stil!Celebrities" care se lupta pentru marele trofeu a trecut si prim momente extrem de grele pe car ecumva le vrea cat mai uitate. Viata a incercat-o de mai multe ori pe Alexandra in momentul cand ambii ei parinti au fost foarte grav bolnavi. Mama Alexandrei a avut cancer de col uterin, iar tatal cancer de colon, ambii bolnavi in acelasi timp.

In acele momente, cantareata a suferit enorm, insa si mai mare durerea a fost in momentul in care unul din parinti s-a stins, respectiv tatal.

Citeste si: Andreea Tonciu, surpriza uriasa din partea sotului de ziua ei de nume!

I-a mai ramas doar mama cu boala careia a luptat pana in panzele albe pentru a o face bine si a reusit.

Timp de doi ani a cautat tratamente atat recomandate de medici specialisti cat si cele naturiste care intr-un final au dat roade, iar mama ei s-a insanatosit. Cele doua sunt nedezlipite, iar Alexandra are grija ca mamei ei  sa nu-i lipseasca niciodata nimic. Intr-o postare pe Instagram Alexandra chiar a facut o marturisire emotionanta spunand ca mama ei este cea care ii da putere si echilibrul de care are nevoie.

Alexandra Ungureanu isi doreste trofeul cel mare de la "Bravo, ai stil!Celebrites"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Emily Burghelea a plans la propria nunta! Ce a facut-o sa verse lacrimi in biserica

Acum, cantareata lupta pentru trofeul cel mare in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!Celebrities", drum care nu ii este pavat numai cu bune. Alexandra si-a deschis sufletul in fata fanilor si le-a spus ca ar vrea de acum incolo ca lacrimile ei sa fie doar de fericire si nu de tristete, asa cum s-a intamplat in cele mai recente editii.

"Imi doresc ca data viitoare sa fie doar lacrimi de fericire. Pentru că vreau să merg mai departe, indiferent de obstacolele care mi se arată în față. Vreau să-mi demonstrez mie că pot ajunge până în finală, când câștigătoarea e stabilită doar de aprecierile și voturile voastre. Știu că e o mare provocare, dar mai știu ca vă am aproape pe voi și că îmi sunteți alături necondiționat. Iar asta e, pentru mine, cel mai mare câștig.
Vă mulţumesc și vă îmbrățișez pe fiecare în parte", a mai spus Alexandra.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.