Peripetiile moldovenilor continua! Aurica si Mitica intra in mare bucluc! Afla ce se va intampla cu cei doi, SAMBATA, 5 decembrie, intr-un nou episod din serialul de comedie "Moldovenii", de la 23:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2020, 15:55

Aurica si Mitica se trezesc cu primarul si cu alti sateni extrem de revoltati la poarta! Afla ce scandal se va isca in Gaurenii de Jos!

Citeste si: Mitica si Aurica, panica mare! Mama-soacra vine in vizita, pusa pe cearta! Cum decurge operatiunea, vedeti sambata, de la 23:00, intr-un nou episod savuros din serialul "Moldovenii"!

Citeste si: Cum isi tin Moldovencele Aurica si Maria barbatii acasa? Cateva sfaturi de la protagonistele serialului "Moldovenii"

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!