Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 dec 2020, 16:34
Bianca Comănici a postat un mesaj surprinzător pe pagina sa de Instagram

Fosta concurentă "Puterea Dragostei", Bianca Comănici, a anuntat detalii despre noul proiect online pe care îl va avea in curand la Kanal D.

Bianca Comănici este câștigătoarea ambelor sezoane de la Puterea dragostei, dar și una dintre cele mai controversate concurente. Cu toate că frumoasa brunetă se bucură de mult succes pe rețelele de socializare, unde are sute de mii de susținători, aceasta a anunțat că urmează să apară din nou în fața publicului.

Bianca Comănici, despre viitorul ei job

Bianca Comănici este cea mai iubită fostă concurentă de la emisiunea "Puterea dragostei". Spre marea surpriză a fanilor, tanara a anunțat pe contul ei de socializare că o să facă parte din

echipa Kanal D, urmand sa fie implicată într-un proiect foarte important. Mai exact, frumoasa brunetă va prezenta o emisiune online.

"Dragii mei, am văzut că ați primit cu mare bucurie vestea că am început o colaborare cu Kanal D. Nu vreau să vă dezvălui foarte multe, pentru că vreau să pregătesc așa cum trebuie apariția mea. Vă spun doar atât: voi avea două emisiuni online.

Una are legătura cu zodiile, a doua cu... trendurile. Și încă ceva. Nu voi fi singură. La unul dintre proiecte voi avea alături de mine un coprezentator drăguț și carismatic. Da, da, e bărbat!

Bineînțeles, mă voi alătura ori de câte ori va fi nevoie de mine și emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, în calitate de invitat. Vă pup și pe curând",

a declarat recent Bianca Comănici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comanici, prezentatoare! Fosta concurentă de la "Puterea dragostei" a făcut dezvăluiri despre noul proiect

Citeste si: Vestea uriasa pe care i-a dat-o Bianca Comanici mamei ei: "A inceput sa planga, i s-a implinit rugaciunea!"

Bianca, mesaj inedit postat pe contul ei de Instagram

La scurt timp după ce a anunțat că va prezenta o emisiune online la Kanal D, Bianca Comănici a publicat un mesaj uluitor pe pagina sa de Instagram.
Sustinatorii Biancai nu au înțeles exact către cine a transmis mesajul, dar s-au intrebat daca nu cumva este vorba despre Livian, mai ales că afirmatia ei face referire la iertare și vindecare,

semn ca gandurile sale s-au indreptat si de aceasta data catre fosta sa relatie cu Livian.

"Respingerea nu doare, așteptările da. Minciunile nu omoară, negarea o face. Uitarea nu vindecă, iertarea da”, a scris Bianca Comanici.