Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 39, sezonul 1, joi, 3 decembrie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 03:50
Un nou episod incendiar din Nemilosul Istanbul
Sursa: captura video Kanal D

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 39 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

"Nemilosul Istanbul", serial pe care Kanal D îl difuzează de luni până vineri de la ora 20:00, vă așteaptă astăzi cu un nou episod incendiar!

Agah nu se va lăsa înduioșat de starea în care se află soția sa și își va continua planul de răzbunare!

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Nedim va afla adevăratele intenții ale psihoterapeutului Oya, prin prisma investigațiilor făcute mai demult de Seniz. Agah, după cum știți, a fost ajutat de Nedim să scape de închisoare, în timp ce Seniz se zbate între viață și moarte.

Nedim încearcă să își ceară iertare față de Cemre pentru greșelile pe care le-a făcut, iar în acest timp Cenk își vizitează mama, care este imobilizata în scaunul cu rotile.

Sora lui, Damla, va surprinde ce îi spune Cenk mamei lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Damla va afla, astfel, secretele pe care Cenk și mama lor le-au ținut față de ea în privința lui Nedim și este șocată să afle că acesta a avut mereu dreptate atunci când îi spunea că cei

doi l-au chinuit ani la rândul cu bună știință.

Nedim află ce planuri malefice are Oya

Odată cu investigațiile făcute de Seniz, care îi parvin, Nedim realizează ce planuri malefice are Oya. Seniz a început să o investigheze pe psihoterapeută atunci când a văzut cât de nelalocul ei este intervenția acesteia în viețile membrilor familiei Karacay.

Aflați cine este, de fapt, Oya și care sunt planurile ei malefice doar urmărind în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D!

Dacă vrei să vezi ce se va întâmpla în episodul cu numărul 39 al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română- Episodul 38, sezonul 1, marți, 2 decembrie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.