Imagini in premiera cu Pepe si Oana! De ce s-au intalnit cei doi

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 04:10
Pepe si Oana Radu au cantat impreuna

Desi se stiu de foarte mult timp, cei doi abia acum au reusit sa se reuneasca si ce a iesit, iti face pielea de gaina!

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE de la nunta lui Emily Burghelea

Citeste si: Theo Rose isi pune silicoane? O faimoasa bloggerita a luat atitudine

Pepe in duet cu Oana Radu

Desi traverseaza o perioada foarte dificila avand in vedere divortul de Raluca Pastrama si diversele speculatii la adresa fostei sale sotii, Pepe se concentreaza foarte mult pe cariera, gasindu-si poate si un refugiu.

Cea cu care a facut un duet de senzatie este nimeni alta decat Oana Radu si nu se stie daca melodia aleasa a fost una cu mesaj sau nu, insa cei doi au interpretat celebra piese "Numai iubirea". Aceasta piesa are si o semnificatie aparte pentru Pepe fiind compusa din perioada in care era impreuna cu Oana Zavoranu. Celebra melodie a facut furori la acea vreme fiind coloana sonora a unei indragite telenovele romanesti.

Oana Radu, aparitie incendiara la "bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Theo Rose, dezvaluiri despre viata Andreei Tonciu in culise!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra Ungureanu, mesaj transant dupa noua disputa cu Andreea Tonciu!

Oana a tinut sa le arate si fanilor ei ce a iesit si cu siguranta nu exista persoana sa nu fie profund emotionata cand asculta acordurile melodiei cu un mesaj de dragoste si poate iertare la fel de purtenice. Woow...nu stiu daca stiti dar eu il ador pe  @pepe.ro  ! M-a invitat la el in concert, si am fost extrem de fericita sa particip.

Va cant pentru prima oara in viata mea(nu repetaseram niciodata) aceasta melodie, asa ca ma scuzati ca nu a fost perfect!", a declarat Oana. 

In aceasta seara, la "Bravo, ai stil! Celebrities", Oana Radu are un moment incendiar in fata juratilor. Cum vor aprecia ei tinuta cantaretei, veti putea urmari de la ora 23:00, pe Kanal D!

 

Taguri: