Confirmata cu COVID, Emily Burghelea a fost data peste cap de Ministerul Sanatatii! Ce SMS a primit dupa cateva zile de carantina

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 dec 2020, 09:46
Emily Burghelea a fost infectata cu coronavirus
Sursa: Instagram

Emily Burghelea a fost confirmata pozitiv cu noul virus, insa se pare ca la scurt timp Ministerul Sanatatii "s-a razgandit"

Emily Burghelea a fost infectata cu coronavirus

Citeste si: Se fac jocurile la "Bravo, ai stil! Celebrities": Andreea Tonciu, trasa pe sfoara de Cristina Siscanu? "Esti periculoasa, fata mea!"

Fosta finalista "Bravo, ai stil! All Stars" a declarat ca de pe data de 2 decembrie se afla in carantina impreuna cu iubitul ei, Andrei, ea fiind confirmata pozitiv cu noul virus SARS cov-2 si a facut cateva declaratii despre starea ei de sanatate.

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu.

Citeste si: Moment istoric la "Bravo, ai stil! Celebrities" Cristina Siscanu a cantat o melodie in rusa! Vezi imagini nedifuzate pana acum

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ.

Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus,” au fost declaratiile vedetei pentru "Cancan".

Emily Burghelea a primit in SMS contradictoriu de la Ministerul Sanatatii

Citeste si: Cum arata Deea Codrea inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities!" Uite cat de mult a evoluat concurenta

Citeste si: Prima reactie a Roxanei Nemes dupa eliminare!

Insa, in urma cu cateva ore Emily a primit un SMS de la Ministerul Sanatatii in care se precizeaza ca vedetei i-a iesit testul negativ. Bulversata de situatie, Emily nu mai stie ce sa creada avand in vedere ca nici simptomele ei nu sunt atat de evidente. Chiar se intreba daca nu cumva este vorba de efectul placebo.

In plus, Emily chiar se gandea ca in acest caz, ar putea iesi din casa sa isi cumpere brad. Bineinteles ca fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a renuntat la idee preferand sa ramana in continuare in izolare. Asta nu a impiedicat-o, insa, sa nu iasa in fata casei si sa se bucure de prima zapada. Mai mult, si-a facut inca o data provizii cu mancare si asteapta "sa i se decida soarta!""