Avantajele de care se bucură pacienții Farmaciei Ana-Maria, o farmacie special înființată pentru români

Author: Oana Picerea
Actualizat: 08 dec 2020, 12:11

De la integrarea în Uniunea Europeană și până în prezent, pe piața românească și-au făcut loc o mulțime de noi farmacii ce aparțin unor companii străine, bine cotate la nivel internațional. Dar niciuna din acestea nu recunoaște mai bine nevoile pacienților români când vine vorba de sănătate. Ceea ce își doresc românii sunt sfaturi competente și soluții de tratament viabile, dar în același timp cu prețuri adaptate puterii lor de cumpărare, așa cum oferă Farmacia Ana-Maria, farmacia tuturor românilor.

Istoria Farmaciei Ana Maria, un brand de succes pe piața românească

Prima Farmacie Ana Maria a apărut în anul 1991, introducând pe piața românească un concept nou și o viziune orientată exclusiv către bunăstarea pacienților. Motto-urile după care s-a ghidat încă de la început această farmacie revoluționară sunt: Farmacia Ana Maria, o farmacie pentru întreaga familie și Farmacia Ana Maria, farmacia de lângă casa ta, ale căror sensuri le respectă ad litteram.

Înainte de toate, pentru a veni în ajutorul românilor, Farmacia Ana Maria oferă o gamă largă de produse OTC-uri, accesorii medicale, suplimente alimentare, produse cosmetice și dermato-cosmetice precum și produse pentru copii, toate cu un raport calitate / preț foarte bun. De asemenea, pentru ca pacienții să poată beneficia de toate aceste produse în cel mai practic mod cu putință, punctele de lucru Farmacia Ana Maria sunt deschise în zone accesibile ale Bucureștiului și în împrejurimile sale, cu acces facil la mijloacele de transport în comun.

Ce avantaje speciale oferă Farmacia Ana Maria pacienților săi?

Dacă ar fi să facem o sinteză, cele mai importante avantaje pe care le oferă lanțul de Farmacii Ana Maria pacienților cu nevoie medicale sunt următoarele:

Produse foarte diversificate

Pe lângă produsele tipice pentru orice farmacie, Farmacia Ana Maria comercializează și bunurile brandului ADYA GREEN PHARMA, un brand propriu de suplimente alimentare, produse cosmetice și dermato-cosmetice, de înaltă calitate, cu efecte pozitive, de lungă durată, în tratamentul diferitelor afecțiuni medicale.

Farmaciști competenți

Într-o farmacie este important să găsești nu doar produse farmaceutice, ci și experți capabili de a-ți oferi sfaturile de care ai nevoie. De aceea, în compunerea echipei de farmaciști Farmacia Ana Maria s-a pus un accent deosebit pe formarea candidaților, precum și experiența acestora în domeniul farma, astfel încât pacienții care apelează la această farmacie să aibă garanția că indicațiile pe care le primesc sunt cele mai potrivite pentru problemele cu care ei se confruntă.

Prețuri pentru orice buzunar

O farmacie de succes trebuie să ofere mai multe alternative, toate eficiente, atunci când vine vorba de preț. O viață sănătoasă este un drept de care ar trebui să se bucure toți românii, nu doar cei cu un anumit statut sau o situație financiară excepțională. De aceea, Farmacia Ana Maria face tot posibilul să pună la dispoziția clienților săi produse accesibile ca preț. De asemenea, produsele de top sunt comercializate la cel mai bun preț din piață.

Servicii de optică medicală

În prezent, din grupul Farmacia Ana Maria face parte și o optică medicală cu același nume ca și farmacia. Aceasta oferă numeroase servicii pentru bolnavii cu afecțiuni oculare, dar și ochelari, lentile de contact și alte accesorii de vedere de la branduri partenere precum: Carrera, Converse, Hugo Boss, Diesel, Guess, Fossil, Moschino și multe alte companii cu renume mondial în domeniul dispozitivelor de vedere.

 

Mail multe detalii pe https://farmaciaanamaria.ro

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.