Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 8 decembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 08 dec 2020, 14:23
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

Începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”, de la ora 15:00, pe Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.htm

Dacă este ora 15:00, atunci trebuie să te așezi comod pe canapea și să te pregătești pentru doza zilnică de distracție. Teo și Bursucu au pregătit o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii „Teo Show”, astfel că nu trebuie să o ratezi. 

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

De luni până vineri, începând cu ora 15:00, Teo și Bursucu aduc în atenția publicului picanterii din viața vedetelor din România, dar și informații importante din diferite domenii.

Astfel, cei care aleg să îi urmărească pe cei doi simpatici prezentatori nu doar că vor avea un zâmbet larg pe față, ci vor afla informații utile și foarte interesante.

Dacă astăzi nu ai zâmbit, cu siguranță o vei face dacă vei urmări ediția de marți a emisiunii „Teo Show”. În fiecare zi, Teo și Bursucu le pregătesc surprize celor care aleg să își petreacă după-amiaza în compania lor, astfel că nici astăzi nu vor face excepție.

„Teo Show” este emisiunea ta favorită de divertisment, dar nu ești întotdeauna acasă în momentul în care este difuzată la tv? Ei bine, acum o poți urmări indiferent de locul în care te afli, cu condiția să ai la îndemnână un telefon mobil, un laptop sau o tabletă. Edițiile emisiunii „Teo Show” sunt difuzate și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html. 

Emisiunea „Teo Show” face parte din programul TV al postului Kanal D, aceasta fiind difuzată de luni până vineri, în intervalul 15:00-17:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 3 decembrie- VIDEO. Teo și Mihai Mitoșeru vă așteaptă cu noi invitați speciali!

Ce invitați vin astăzi la „Teo Show”?

Teo și Bursucu au tot timpul invitați de seamă care fie fac parte din showbizul românesc, fie activează în diferite domenii. Cei care vor urmări ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show” vor afla ce legătură există între Doinița Oancea și Edward Sanda. 

Fanii emisiunii „Teo Show” vor avea ocazia de a o cunoaște pe tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2020. Are 21 de ani, iar astăzi va veni în platoul emisiunii pentru a dezvălui povestea din spatele zâmbetului ei perfect, dar și ce țeluri are. 

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 2 decembrie- VIDEO. O nouă emisiune incendiară, cu Teo și Bursucu!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.