Alexandra Ungureanu raspunde acuzatiilor lui Bote! Ce spune despre stilistii ei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 dec 2020, 16:14
Alexandra Ungureanu a vorbit despre stilistii ei
Sursa: Instagram

Alexandra Ungureanu a tinut sa lamureasca problema stilistilor in cazul ei.

Concurenta a fost luat in vizor de catre Catalin Botezatu ca este ajutata de catre o armata de stilisti care vin cu hainele pe umeras si ea le imbraca. Mai mult, in aceasta competitie de stil, vocea nu este relevanta pentru ca aici este vorba despre styling. Bote a recunoscut ca Alexandra este o fata foarte finuta si frumoasa, insa stie sa-si joace cartea facand-o pe ingenua si astfel, castigand teren.

Alexandra Ungureanu ii raspunde lui Bote

Citeste si: Pe Otilia ai cunoscut-o in toata splendoarea ei, insa mama ei este PIESA: "Sunteti surori?"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum, Alexandra ii raspunde lui si celor care ii arunca in fata ca este doar meritul stilistilor felul cum ea se prezinta la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Chiar dacă miza e mare, am fost și rămân pentru o competiție dreaptă. Indiferent ce mi s-a spus, indiferent cât m-a durut, tonul meu a rămas același. N-am atacat, n-am jignit și am încercat doar să mă apăr, atunci când a fost cazul.

Asta voi face și acum.

Se subliniază acum, pe ultima sută de metri, tema stiliștilor în cazul meu, aproape ediție de ediție. N-am înțeles de ce, în contextul în care mai toate concurentele au avut parte de ajutor.

Ce spune Alexandra despre stilul ei

Citeste si: Marisa face dezvaluiri despre castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities": "O sa aflati de la mine!"


Cred că am arătat până acum, atât în competiție cât și în afara ei, că înțeleg și că am referințe pentru ceea ce port. Că trec fiecare ținută prin filtrul personalității mele și că nu vă prezint... un umeraș și nimic mai mult. Că sunt atentă la fiecare detaliu, care formează acel tot care ajunge la voi. Și mai cred ceva: niciun stilist din lume nu-ți poate vinde stilul, pentru că stilul e mai mult decât vestimentație.
Și până la urmă, voi cei de acasă sunteți cel mai sincer ochi critic.

De acum, doar voi decideți cine merită să meargă până la capăt. Dacă vă regăsiți în felul meu de a fi, în ceea ce port, mă puteți susține prin sms cu indicativul 11 la 1206. Vă mulțumesc pentru toata dragostea și susținerea pe care mi le arătați, a marturisit Alexandra.