Distrează-te la maxim în decembrie, cu ofertele din Calendarul de Crăciun Vlad Cazino!

Author: Oana Iosif

Se apropie Crăciunul, cea mai frumoasă sărbătoare din an, iar distracția și relaxarea pot să fie alături de tine zi de zi, cu ofertele pregătite de Vlad Cazino! Te poți bucura la maximum de cadouri în așteptarea Crăciunului, chiar pe platforma ta preferată de jocuri de cazino online: pe www.vladcazino.ro ai parte de Calendarul de Crăciun, cu surprize în fiecare zi.

 

Profită de oferta zilei și vei avea divertisment și mai intens la jocuri de noroc - sloturi, blackjack, ruletă, poker și bingo. Totul în cea mai bună formă, cu atmosferă veritabilă de cazino, cu o mulțime de șanse de câștig! Până pe data de 24 decembrie inclusiv, Fii Starul Crăciunului, vizitează zilnic Vlad Cazino și mergi în secțiunea Promoții. Acolo descoperi Calendarul Advent, accesezi data curentă din calendar și vezi care este surpriza pregătită pentru tine. Te încântă oferta? Profită rapid, dar doar după ce citești cu atenție termenii și condițiile.

Ce fel de oferte se ascund în Calendarul de Crăciun Vlad Cazino

Surprizele au farmecul lor, așadar vei descoperi fiecare ofertă din Calendarul de Crăciun Vlad Cazino exact în ziua în care aceasta devine valabilă. Tichete pentru jocurile Jackpot Poker, rotiri Bonus la cele mai apreciate sloturi online din ofertă, premii cash la turnee de sloturi și în secțiunea de live cazino, vouchere sau rotiri bonus la mini jocurile din secțiunea de bingo - iată doar câteva tipuri de promoții ce pot fi descoperite în Calendarul Advent 2020 la Vlad Cazino.

Află ce ofertă este disponibilă azi în Calendarul Advent Vlad Cazino!

Interesant este că se pot vedea și ofertele din urmă, așadar îți poți face o idee despre ce urmează. Știm că îți va părea rău că ai ratat poate unele promoții, dar vampirul Vlad este mereu generos și promite noi oferte super atractive în zilele care urmează! Prima zi a Calendarului festiv a adus un tichet cadou la Jackpot Poker, doar într-un anumit interval orar. Pe 2 decembrie, oferta zilei a constat în 150 rotiri bonus la slotul 20 Hot Blast, cu condiția plasării unei depuneri de cel puțin 100 RON.

Iată și oferta din data de 3 decembrie: "Emoții la Live Casino, în stil Tarantino! Simte vibe-ul festiv cu 40 RON bani bonus din partea noastră! Joacă minim 100 RON la mesele din cazinoul live și bonusul e al tău", se menționează în Calendarul de Crăciun Vlad Cazino. Noi zile, noi oferte. Evident, Vlad Cazino oferă numeroase beneficii și după Crăciun, dar este ideal să profiți în această perioadă de surprizele din Calendarul Advent, pentru a face mai relaxată această perioadă destul de aglomerată și stresantă pentru mulți dintre noi.

Despre Vlad Cazino

Parte din portofoliul Grupului Kindred, unul din cei mai mari jucători de pe piața globală de gambling, Vlad Cazino a devenit rapid una dintre platformele cele mai apreciate în România în sectorul jocurilor de noroc. Cu un concept unic, Vlad Cazino folosește experiența internațională a grupului din care face parte, totul adaptat la piața locală, cu un brand dedicat, 100% românesc. Vampirul Vlad, personajul asociat mărcii Vlad Cazino, se bucură de charismă și este implicat în acțiuni de marketing inedite în lumea jocurilor de noroc online din România.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.