Piesele auto de la dezmembrări. Furnizor: Wolcar. Când spunem da, când spunem ba

Author: Oana Picerea

Întreținerea mașinii este un interes constant, uneori chiar lunar. Tendința în rândul românilor este de a importa mașini la mâna a doua din Europa, de unde și nevoia acută de piese de schimb. Magazinele de profil au înțeles deja această nevoie și desigur că vin cu oferte dintre cele mai variate, de la piese originale la cele aftermarket. Nici centrele de dezmembrări nu se lasă mai prejos. În cazul acestora doar unele piese și componente pot fi folosite. Chiar și așa, acestea par a fi mai rentabile decât achiziția unor piese noi.

Piesele de la Wolcar, achiziții verificate și economice

Pentru cei interesați de dezmembrari Craiova și nu numai, Wolcar este unul din acele centre ce oferă calitate în raport optim cu prețurile. Piesele, componentele auto provin de la mașinile ce nu mai pot fi puse în funcțiune. Fie că vorbim de elemente de caroserie sau diverse piese pentru interior, exterior, faruri, bară frontală etc., un astfel de centru este o variantă mai economică și mai rentabilă. 

Există numeroase avantaje privind această abordare și în mod special când vorbim despre piesele auto provenite de la Wolcar. Nu vă condiționați de zonă, distanță și alte aspecte asemenea, căci acest centru vinde și online. Pot fi comandate piesele dorite, cu livrare oriunde în țară sau ridicare personală de la sediul lor. Înainte de a fi expediată, orice piesă comandată este verificată cu atenție pe bancul de lucru și primește și garanție de 3 luni.

Avantaje sunt cu mult mai multe, de la faptul că puteți achiziționa piese la un preț cu mult mai mic decât orice altă variantă din magazine, însă care nu își arată uzura și până la posibilitatea de a găsi piese originale de la unele mașini. Desigur, stocul nu este unul la fel de mare, însă pot fi găsite rapid, în timp util toate cele dorite. La Wolcar veți putea găsi în funcție de modelul mașinii, cu un filtru rapid, tot ce este disponibil, cu stoc actualizat constant.

Piese de la dezmembrări versus piese aftermarket

Marele dezavantaj când vine vorba de piesele aftermarket se referă la rezistența lor la uzură, în timp. Față de cele originale sunt inferioare calitativ, de unde și prețul mai accesibil. Unii ar spune chiar că dacă nu este posibilă achiziția de piese noi atunci mai bine de la dezmembrări, evitând ceea ce puteți cumpăra nou din magazin, dar cu risc de a nu fi compatibil. Spre exemplu în unele cazuri se pot impune chiar și mici schimbări pentru o potrivire perfectă, un compromis deloc de dorit.

Pentru cei care ajung la Wolcar (strada Bechetului 5, Malu Mare) vor găsi nu doar sursă vastă de piese auto provenite din dezmembrări, ci și servicii complementare, un service autorizat ce oferă chiptuning, diagnoză auto, unde vă puteți testa sistemul de frânare și nu numai. Pentru că mașina bine echipată și pusă la punct înseamnă mai multă siguranță, serviciile complete de întreținere le veți găsi pe toate în același loc. Detalii în cadrul paginii oficiale, vw-dezmembrari.ro.



 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.