Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 1, sezonul 1, miercuri, 9 decembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 09 dec 2020, 18:00
Zeynep, personajul principal al serialului „Prizoniera destinului”
Sursa: Captură KANAL D

Premiera serialului „Prizoniera destinului” va avea loc în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D. Poți urmări primul episod și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcești. Începând din această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D va fi difuzat un nou serial care prezintă o poveste fascinantă, inspirată din fapte reale. Primul episod din serialul „Prizoniera destinului” se anunță a fi unul emoționant și plin de suspas.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Așteptarea a luat sfârșit, astfel că în această seară va avea loc premiera serialului „Prizoniera destinului”. Acesta face parte din programul TV al postului Kanal D și va fi difuzat de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00. 

Serialul „Prizoniera destinului” aduce în fața telespectatorilor povestea impresionantă a unei tinere pe nume Zeynep. Născută într-o familie modestă, copilăria îi este marcată de lipsuri materiale, fiind nevoită să supraviețuiască în condiții grele alături de cei doi frați ai săi.

Sărăcia nu este singura problemă cu care se confruntă Zeynep, ci este afectată de neînțelegerile dintre părinți.

După moartea fratelui mai mare al lui Zeynep, mama ei decide să o dea spre adopție, conștientă că nu o poate crește așa cum ar merita, moment care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: „Prizoniera destinului”, o poveste dramatică, inspirată din fapte reale, începe miercuri, 9 decembrie, la ora 20:00, la Kanal D!

Urmărește cel mai nou serial din grila Kanal D și online, live video pe Kanal D. Pentru a vedea primul episod din „Prizoniera destinului” este suficient să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.    

Ce se va întâmpla în primul episod al serialului „Prizoniera destinului”?

Despărțită de familia biologică, Zeynep se apropie de mama adoptivă, Nermin, iar cele două ajung de nedespărțit. Ajunsă la vârsta maturității, tânăra urmează să se căsătorească cu Faruk, însă planurile ei sunt date peste cap de dorința mamei biologice de a se implica în viața ei. Acesta nu este de acord cu mariajul și își cere drepturile de mamă, lucru care o va face pe Zeynep să se simtă prinsă la mijloc între dragostea pentru familia naturală și sentimentele pentru familia adoptivă, devenind o prizonieră a destinului.

Citeste si: Cine este Zeynep din "Prizoniera destinului". Actrita Demet Ozdemir e fenomenala

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.