Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 10 decembrie –Prima parte- VIDEO. Aya, acuzată care are o relație în România

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 dec 2020, 08:00
Aya, concurentă în sezonul 3 la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Războiul dintre Aya și surorile Alexandra și Adriana continuă și în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Discuțiile aprinse dintre Aya și surorile Alexandra și Adriana vor continua, iar Adriana va face dezvăluiri despre viața personală a Ayei. Care va fi motivul conflictului?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Încă de dimineață, Aya îi va reproșa Alexandrei că nu își caută sufletul pereche, așa cum susține, având în vedere că nici nu se apropie de alt bărbat, dar nici cu Codruț nu se mai împacă.

Afirmațiile făcute de Aya o vor deranja foarte tare pe Alexandra, dar și pe sora acesteia, Adriana. Mai mult, Adriana va aduce în discuție o relație pe care se pare că Aya ar avea-o acasă. Concurenta de la Puterea Dragostei susține că a aflat, din surse sigure, că Aya formează un cuplu cu un alt bărbat, în România, astfel că participarea ei la Puterea Dragostei nu este pentru a-și întâlni marea iubire, ci pentru a deveni cunoscută.
Evident, Aya va nega acuzațiile.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 9 decembrie –A doua parte- VIDEO. Andrada, prima reacție după ce a spart ușa: „Eu nu sunt la pușcărie aici!”

Emisiunea Puterea Dragostei, inclusă în programul TV al postului Kanal D, este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și zilele de weekend, de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea poate fi urmărită și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George de la Puterea Dragostei ajunge la capătul răbdării. Ce îi va reproșa Alexandrei?

George o va ataca dur pe Alexandra. Concurentul îi va reproșa că de când s-a despărțit de Codruț, numai despre acest subiect discută, lucru care nu este deloc pe placul celorlalți concurenți din casă. Mai mult, George îi va spune Alexandrei că nu face altceva decât să transforme emisiunea Puterea Dragostei într-un mare scandal, având în vedere că dă tot timpul naștere unor conflicte puternice.

Alexandra va fi deranjată de reproșurile venite din partea lui George și va izbucni în momentul în care în discuție va interveni și Marinescu, ajungând să îl înjure pe acesta din urmă. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 9 decembrie –Prima parte- VIDEO. Nicos, noi dezvăluiri despre Marinescu: „Dacă vedeți ce e la el în cameră...”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.