Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Raluca Badulescu tuna si fulgera: "Sunteti niste prefacute sinistre dupa ce tot sezonul ati aruncat..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 12:45
Raluca Badulescu le cearta pe semifinaliste
Sursa: Captură KANAL D

O editie cu totul aparte se va desfasura in aceasta seara cand concurentele si juratii se dezlantuie deopotriva.

In editia "Bravo, ai stil! Celebrities" din aceasta seara de la ora 23:00, concurentele sunt pe cale sa isi dea jos mastile si sa isi arate strategiile. Raluca Badulescu nu a mai suportat situatia si mai in gluma, mai in serios le-a facut cu ou si cu otet exclamand ca acum ceva timp se jigneau ca la usa cortului si acum au trecut la amabilitati. In continuare, disensiunile dintre

Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu isi fac simtita prezenta, prima reprosandu-i cantaretei ca nu i-a raspuns la telefon macar din politete. Cum s-au desfasurat fortele, veti putea afla urmarind intreaga editie "Bravo, ai stil! Celebrities" in aceasta seara!

Citeste si: Boala naucitoare de care a suferit Theo Rose! Nimeni n-a stiut de durerea artistei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.