Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 10 decembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 dec 2020, 14:39
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție „Teo Show” începe de la ora 15:00, la Kanal D. Poți urmări emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Începând cu ora 15:00, telespectatorii Kanal D vor avea parte din nou de distracție. Cea mai nouă ediție a emisiunii „Teo Show” se anunță una interesantă și cu invitați de seamă. 

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

De luni până vineri, începând cu ora 15:00, Teo Trandafir și Bursucu își propun să alunge plictiseala și să le ofere fanilor emisiunii divertisment de calitate, informații ultile și noutăți din toate domeniile.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii aduce ceva nou, spectaculos și care să stârnească interesul celor de acasă.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 8 decembrie- VIDEO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea „Teo Show” face parte din programul TV al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție, trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și poți urmări emisiunea indiferent de locul în care te afli.

Teo și Bursucu, surprize pentru fanii emisiunii „Teo Show”. Ce invitați au astăzi?

Teo și Bursucu reușesc să întrețină atmosfera și să aducă buna dispoziție în casele românilor, însă acest lucru nu ar putea fi posibil fără invitații de seamă care le trec pragul în fiecare zi, de luni până vineri. Fie că vorbim despre vedete din România, fie că facem referire la specialiști din diferite domenii, cu toții vin la „Teo Show” hotărâți să își pună sufletul pe tavă.

Tot în ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show”, cei de acasă vor afla totul despre legătura dintre Elena Ionescu și Giani Kiriță. Ce îi unește pe cei doi?

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 7 decembrie- VIDEO

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.