Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 11 decembrie –Prima parte- VIDEO. Mariana, în lacrimi. Replică dură pentru Cristian Comănici: „Nu mai ai ce discuta cu mine!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 dec 2020, 08:00
Mădălina, Mariana și Cristian Comănici, concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Legătura dintre Mariana și Cristian Comănici este pe cale să se destrame? Urmărește o nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi, Mariana va avea un moment de slăbiciune. Se pare că întâmplările din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra ei, astfel că a devenit mult mai sensibilă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Deși le-a dovedit de multe ori colegilor din emisiune că este o persoană puternică și că nu se lasă influențată de părerile celor din jur, de această dată, Mariana va fi copleșită de sentimente și va izbunci în lacrimi.

Totul se va întâmpla după ce va avea o discuție în contradictoriu cu Maria, acuzând-o pe aceasta că se implică prea mult în viețile concurenților din casă.

Ulterior, Mariana va ceda, iar Cristian Comănici va merge să o consoleze, însă se va lovi de un refuz dur din partea acesteia. 

„Te rog eu frumos să pleci de aici, acum, dacă tu faci lucrul ăsta la mișto.

Ți-am zis că nu mai ai ce discuta cu mine.”,
îi va spune Mariana lui Cristian Comănici.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 10 decembrie –A doua parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți. Cum îi va ataca pe Marinescu și Mariana?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Replica acidă a Marianei vine la scurt timp după ce a afirmat că ar forma un cuplu cu Rareș în cazul în care acesta s-ar întoarce în competiție.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Cristian Comănici, gest extrem pentru a o cuceri pe Mariana? Iată ce va fi dispus să facă de dragul concurentei de la Puterea Dragostei

Dezamăgit de atitudinea Marianei, dar hotărât să lupte în continuare pentru ea, Cristian Comănici va amenința că va sări de la balcon dacă aceasta nu se împacă cu el. Amenințările concurentului de la Puterea Dragostei  nu o vor impresiona pe Mariana, astfel că aceasta îl va trata în continuare cu indiferență. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 10 decembrie –Prima parte- VIDEO. Aya, acuzată care are o relație în România

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.