Deces incredibil! A murit în timp ce se juca cu fiul lui: "Tati, revino-ți. Te iubesc"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 15:25
Malcolm Callender, veteranul de armată ucis din greșeală de fiul lui

Un deces incredibil s-a petrecut în Marea Britanie.

Un bărbat, directorul financiar al unor şcoli private din Marea Britanie, a murit în timp ce se juca împreună cu fiul lui de 19 ani.

Bărbatul, de 48 de ani, pe numele lui Malcolm Callender, l-a încurajat pe băiatul lui de 19 ani să îl lovească, iar totul s-a terminat cu o tragedie.

Adolescentul l-a lovit cu atât de multă putere pe tatăl lui, din greșeală, încât acesta a căzut, iar impactul cu asfaltul a fost devastator.

Bărbatul de 49 de ani și-a pierdut viața. ”Tati, te rog revino-ți. Te iubesc”, au fost cuvintele rostite de adolescent după ce a realizat ce s-a întâmplat.

Malcolm Callender a fost transportat de urgență la spital, însă lovitura la cap i-a fost fatală. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Care a fost cauza decesului

Potrivit anunțului medicilor, cauza decesului bărbatului de 48 de ani a fost un hematom subdural acut. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”S-a întâmplat chiar în fața casei noastre. Urma să ies cu Luke, iar tatăl meu se îndrepta în casă, cu prietenii săi, când mi-a spus: „Acum e șansa ta”. Am știut exact la ce se referă, un joc între ei, deși Luke mi-a spus să nu fac asta pentru că oricum voi pierde”, a declarat Ewan Callender, fiul bărbatului ucis, citat de The Sun.

Acesta a fost arestat chiar la locul tragediei.

Malcolm Callender era și veteran de armată.

Lumea fotbalului în stare de șoc: A murit Paolo Rossi!

Un alt deces a șocat pe toată lumea astăzi: este vorba de moartea lui Paolo Rossi, fotbalistul italian legendar, care a cucerit în anul 1982 titlul mondial cu Italia.

Paolo Rossi a încetat din viață la 64 de ani, decesul lui fiind confirmat de soția fostului fotbalist legendar.

Aceasta nu a vrut să dea detalii legate de cauza morții lui Paolo Rossi.

Paolo Rossi, care a jucat în marea parte a carierei la Juventus Torino, a cucerit Cupa Campionilor Europeni (1984/1985), Supercupa Europei (1984/1985), două titluri în Italia (1981/1982, 1983/1984) și Cupa Italiei (1982/1983).  Moartea legendarului fotbalist vine la scurt timp după ce s-a stins din viață o altă legendă a sportului-rege, Diego Armando Maradona, campionul mondial din 1986.

Citeste si: Cutremurător! Un copil și trei adulți au fost găsiți morți în casă