Damla din serialul "Nemilosul Istanbul", ascensiune spectaculoasa in cariera, la doar 22 de ani! Pe cine iubeste frumoasa Simay Barlas?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2021, 18:25
Damla din Nemilosul Istanbul Foto(5)
Actrita Simay Barlas a facut furori cu rolul Damla din productia turceasca Nemilosul Istanbul.

Simay Barlas este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

Simay Barlas s-a născut pe 17 mai 1998 în Istanbul, Turcia. Parintii sai au fost cei care i-au descoperit talentul actoricesc si au indrumat-o peste ani sa urmeze o cariera in domeniul actoriei. Simay a absolvit Facultatea de Cinema și Televiziune în cadrul Universității Bilgi din Istanbul.

Cine este Damla din serialul "Nemiosul Istanbul"

Publicul din Romania o cunoaste pe talentata Simay Barlas din serialul "Furtuna pe Bosfor, in care aceasta a debutat in anul 2014, cu rolul personajului Oyku, care i-a adus mare succes, la doar 16 ani.

Iar in prezent, telespectatorii din Romania o urmaresc in serialul turcesc "Nemilosul Istanbul", in rolul personajului Damla

Mai târziu frumoasa actriță s-a făcut remarcată în serialele "Adı Efsane", "Hayat Bazen Tatlıdır", "Nemilosul Istanbul" și în filmul artistic "Dijital Esaret". În noiembrie 2020 a revenit pe micile ecrane cu un rol principal în serialul "Bir Annenin Günahı", alături de Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, și Pamir Pekin.

Pasiunea sa pentru actorie a început din copilărie: “Cel mai bun prieten al meu a fost întotdeauna imaginația mea. Îmi plăcea foarte mult să visez. Am avut o copilărie fericită și distractivă. Actoria a fost visul meu din copilărie. Fratele meu a absolvit Facultatea de Radio și Televiziune și în anii studenției a regizat și a jucat în filme de scurt metraj. De atunci am început să fiu interesată de actorie.

De asemenea familia mea m-a susținut mult în acest sens.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În timpul liber Simay Barlas preferă activitățile care o motivează.

Aceasta adora sa practice pilates, sa mearga la cinema și la cumpărături. Actorii ei preferati sunt: Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence, Ryan Gosling, Emma Stone și Türkan Şoray.

Potrivit tolbacudetoate.ro, Simay Barlas a declarat ca este o fire foarte ambitioasa, pasionala, dar si extrem de incapatanata. Aceasta isi iubeste enorm profesia, dar isi adora si familia, prietenii, pe care nu ii neglijeaza niciodata.
“Iubirea este un sentiment pur, magic și real.

Cred că iubirea mă hrănește și când știu că este reală, mă face și mai atașată de ea și o îmbrățișez și mai strâns. Iubirea nu este doar un interes sau un sentiment pentru persoana de sex opus. Eu îmi iubesc jobul, prietenii, familia cu multă pasiune și afecțiune”, a spus actrita.

Citeste si: Simay Barlas, Damla, din "Nemilosul Istanbul": "Sunt pasională ca o femeie Taur!"

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"