Emotii mari in Gala Puterea dragostei! Cine a parasit competitia si cine a castigat cei 1500 de euro!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 dec 2020, 22:23
Cristina Mihaela a anuntat cine a parasit emisiunea Puterea Dragostei.

Telespectatorii au decis inca o data cine va fi eliminat din competitie si cine va primi premiul de 1500 de euro la Puterea dragostei!

In urma voturilor exprimate de concurentii de la Puterea dragostei, in aceasta seara de Gala, Maia si Mihai au ajuns in pericol de eliminare.

Dupa ce Cristina Mihaela a citit voturile exprimate de toti concurentii, prezentatoarea emisiunii a anuntat numele celor doi concurenti care sunt in pericol de eliminare: pe de o parte, Maia deoarece a fost votata de concurenti, iar din partea baietilor a fost nominalizat Mihai.

Cine a parasit casa Puterea dragostei, in Gala din 13 decembrie 2020! 

Voturile concurentilor din casa Puterea dragostei au starnit multe reactii in randul acestora. Maia si Mihai au fost invitati in fata, alaturi de cei doi Favoriti ai saptamanii, Alexandra si Marinescu.

Dupa cateva momente de suspans, Cristina Mihaela a decis sa faca anuntul mult asteptat.

Astfel, cea care a redevenit liderul suprem al casei Puterea dragostei a fost din nou Alexandra, care a castigat si premiul de 1500 de euro. Ceea ce a insemnat ca Mihai a fost cel care a parasit emisiunea pentru a doua oara, la scurt timp dupa ce revenise in casa iubirii pentru a-si intalni marea dragoste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi nu a reusit sa petreaca prea mult timp in casa Puterea dragostei, Mihai a incercat sa se apropie de Andrada, mai ales dupa ce aceasta se despartise oficial de Alexandru. Insa se pare ca destinul avea sa ii pregateasca putin timp in cadrul emisiunii.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.