Theo Rose, implicata intr-un accident de masina dupa Semifinala! Cum se simte cantareata

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2020, 09:41
Theo Rose a fost implicata intr-un accident de masina
Sursa: Instagram

Theo Rose a facut declaratii in premiera despre accidentul pe care l-a suferit in urma cu cateva zile.

Theo Rose, show total in Semifinala

Citeste si: Alexandra Ungureanu si-a lasat rivalele fara grai: "Eu nu vazusem aceasta sexualitate! Tu, in sine, m-ai lasat masca!"

Cantareata care a avut in Semifinala un show de-a dreptul emotionant, a tinut in primul rand sa le multumeasca fanilor ca au votat-o si au fost alaturi de ea. Theo a marturisit ca a muncit foarte mult pentru momentul pe care l-a prezentat si de asemenea, ii multumeste si coregrafului emisiunii care a reusit sa scoata latura sensibila si feminina din ea.

"Daca cineva mi-ar fi zis la inceputul competitiei ca o sa ajung pana aici, m-as fi prapadit de ras. Dar uite ca Dumnezeu a hotarat ca e locul meu aici si ca de aici e momentul sa inceapa totul pentru mine. Sunt recunoascatoare pentru tot", a spus foarte emotionata cantareata inaintea momentului. 

Nicio concurenta nu a avut ce sa comenteze negativ la adresa ei. Alexandra Ungureanu a avut numai cuvinte de lauda si chiar daca a subliniat ca se mai putea face ceva in ce priveste tinuta, intreg pachetul a fost sublim.

In fata juratilor, Theo a facut fata cu brio. Catalin Botezatu chiar a subliniat ca Theo este singura care a avut tinuta si atitudinea de pe podiumul acelui mare show international cu ingeri pe care tot mapamondul il stie.

Theo Rose, implicata intr-un accident de masina

Citeste si: Deea Codrea, sabotata de Andreea Tonciu in Semifinala? Cum a vrut sa-i fure aripile rivala ei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, dupa show-ul mult asteptat, Theo a spus intr-un filmulet postat de ea pe o retea de socializare ca a avut un accendent de masina, insa se simte bine, nu a patit nimic si totul este in regula. Partea proasta este ca Theo a ramas acum fara masina, insa cantareata se descurca pentru ca a marturisit ca nu o deranjeaza sa foloseasca alte mijloace de transport.