Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 14 decembrie–A doua parte- VIDEO. Un fost concurent s-a întors în casa iubirii

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 14 dec 2020, 15:00
Un fost concurent revine în casa Puterea dragostei!

Partea a doua a ediției din 14 decembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Ediția de astăzi se anunță a fi plină de suspans și intrigi. Dacă în prima parte a emisiunii concurenții de la Puterea Dragostei au avut parte de multe discuții în contradictoriu, iar atmosfera nu a fost una plăcută, în partea a doua se vor încinge din nou spiritele. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro,

accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei"  vor avea parte de momente palpitante în această zi. Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure.

În fiecare zi, concurenții de la Puterea dragostei sunt implicați în diverse conflicte. Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea Dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un fost concurent revine în casa Puterea dragostei!

Tensiuni majore la ediția din această zi a  emisiunii "Puterea Dragostei".  Telespectatorii vor urmări scene presărate cu certuri și scandal.

În ediția de luni, un fost concurent revine în casa iubirii spre uluirea tuturor. Cel mai afectat de revenirea fostului său coleg pare să fie Cristian Comanici. 

Totodată, un nou concurent își face apariția în casa fetelor. Romeo face furori printre concurente și o invită la dans pe Maria. Aflați ce se va întampla luni, de la ora 17:00 în a doua parte a emisiunii.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.