Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 14 decembrie - VIDEO. Teo și Bursucu vă întâmpină cu momente inedite, distracție și bună dispoziție

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 14 dec 2020, 13:11
Teo și Bursucu le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte

O nouă ediție "Teo Show" începe pe Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Începând cu ora 15:00, telespectatorii Kanal D vor avea parte din nou de distracție. Cea mai nouă ediție a emisiunii „Teo Show”  se anunță una interesantă și cu invitați de seamă. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori simpatici aduc optimismul în casele voastre, cu mult umor, invitați cu povești inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție, trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și poți urmări emisiunea indiferent de locul în care te afli.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Început de săptămână cu multe surprize la "Teo Show"! Ce invitați au astăzi Teo și Bursucu?

Teo și Bursucu vă dau întâlnire cu divertismentul de calitate, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D. Cei doi simpatici prezentatori le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte. Aceștia te așteaptă cu o nouă ediție incendiară a celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, Teo Show.

Editia de marti a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

Iata cine sunt vedetele care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi la Kanal D si online pe  pagina oficiala Kanal D de Live Stream

Astăzi, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, Nicoleta Nuca, face dezvăluiri din viața ei personală, iar Cristina Mihaela dezvăluie cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea. 

Editia de luni a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.