Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 15 decembrie–A doua parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți: "Dacă reușesc să bat pe cineva..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 15 dec 2020, 15:00
Alexandra, o concurentă care a stârnit foarte multe controverse la Puterea Dragostei.

Partea a doua a ediției din 15 decembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Discuțiile dintre Alexandra și celelalte concurente sunt la ordinea zilei în casa Puterea Dragostei, însă în partea a doua a emisiunii de astăzi, lucrurile vor scăpa de sub control. Alexandra nu își va mai putea stăpâni furia, iar comportamentul ei îi va șoca pe restul concurenților.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online, live video pe Kanal D, accesând

  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei în casa Puterea Dragostei, deoarece concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte 

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei"  vor avea parte de momente palpitante în această zi. Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure.

Mădălina și Alexandra, un nou conflict la Puterea Dragostei. Ce se va întâmpla între cele două concurente?

Ediția de astăzi a emisiunii "Puterea Dragostei" se anunță a fi plină de suspans și intrigi. Telespectatorii vor urmări scene presărate cu certuri și scandal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ieșirea nervoasă a Alexandrei, mai multi concurenți vor ajunge să poarte discuții aprinse în emisiune. Se pare că toți concurentii aveau anumite așteptări unii de la ceilalti, astfel că se vor declara dezamăgiți unii de alții.

Citeste si: Scandal de proportii intre Alexandra si Cristian Comanici! "Rusine, ca minti!" Afla pana unde se va ajunge DUMINICA, 13 decembrie, in GALA Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Atunci când simte că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, Alexandra de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică sau la diverse amenintari. 

"Dacă reușesc să bat pe cineva până la urmă...", a spus Alexandra.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Aflați ce se va întampla luni, de la ora 17:00 în a doua parte a emisiunii. 

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.