Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 44, sezonul 1, marți, 15 decembrie - VIDEO

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 15 dec 2020, 23:35
"Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 44

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 44 poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul spune  povestea impresionantă de viață a unei mame  care luptă să își construiască o viață decentă, alături de cei trei copii ai săi, într-un oraș al tuturor posibilităților, dar totodată și plin de capcane ce pândesc la tot pasul.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"  ajunge la episodul 44 astăzi.

Episodul vă va ține, ca de obicei, în suspans, mai ales că în aceasta seara, “Nemilosul Istanbul” ajunge la final.

Serialul „Nemilosul Istanbul” prezintă povestea impresionantă a familiei Yilmaz, una greu încercată de destin. Îndrăgita producție turcească poate fi urmărită în  programul TV  al postului Kanal D,  începând cu ora 20:00. 

Dupa ce au pierdut atâtea persoane dragi, într-un timp scurt, familiile Karacay și Yilmaz sunt sleite de puteri.

Cu toate că suferința lor este mare, cele două familii merg înainte. Pe de alta parte, rivalitățile dintre Cenk și Nedim continuă, deși cei doi frați țin, în sinea lor, foarte mult unul la celalalt. Cenk se simte ofensat că Nedim a renunțat la femeia iubita, Cemre, în favoarea sa, considerând gestul acestuia un act de răzbunare. Nedim însă, îi oferă acestuia un răspuns care îl va lăsa fără grai pe fratele sau.

Citeste si: Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română- Episodul 43, sezonul 1, luni, 14 decembrie- VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a aflat de la mama ei că tatăl natural traiește, Cemre are o sigură dorință, să-l găsească. Tânăra apelează la ajutorul lui Nedim și în cele din urmă, tânăra își găsește părintele patern. Cemre este șocată când află cine este adevăratul tată.

În ciuda a tot ceea ce s-a întamplat, Cenk decide să plece împreună cu fiul său departe de toate însă, la scurt timp după plecarea sa ceva grav se întâmplă.

Nu ratați în această seară, ultimul episod din “Nemilosul Istanbul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 44 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.