Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 16 decembrie–A doua parte- VIDEO. Marinescu, aproape de a fi din nou bătut

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 16 dec 2020, 15:00
Fanii emisiunii Puterea Dragostei vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților.

Partea a doua a ediției din 16 decembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei.  Marinescu și Rareș vor răbufni în partea a doua a emisiunii de miercuri, 16 decembrie.  Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online, live video pe Kanal D, accesând   https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 16 decembrie.

Marinescu, aproape de a fi bătut de Rareș!

În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei,  telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior.

Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De această dată, concurentii vor intra în conflict direct și nu se vor limita doar la a folosi replici acide și înjurături. Își vor ieși din nou din minți și vor sări la bătaie.

Cristian Marinescu, despre care concurenții spun că este provocator, a fost în centrul unui alt scandal monstru. Rareș a fost la un pas de a-l bate pe Marinescu, deoarece a fost deranjat de o afirmație a concurentului.

Cei doi isi adreseaza jigniri grave, ajungand pana in punctul de a se lua la bataie.

" Dar tu de ce te bagi pentru el, mă câine?!   Ești cățelușul lui?", a spus Marinescu.

Citeste si: Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.