Bogdan Mocanu iubeste din nou? Iata ce marturisire uluitoare a facut fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 dec 2020, 14:13
Bogdan Mocanu are o noua iubita?

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la "Puterea dragostei".

Bogdan Mocanu a facut furori printre fetele din casa "Puterea dragostei", inca din primul sezon al emisiunii. Carismaticul tanar s-a orientat initial catre Mary, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai bine, invitand-o la intalniri in camera rosie. Ulterior s-a reorientat catre Roxana, care a inceput sa ii atraga atentia, dupa ce aceasta s-a despartit de Andy. Si in cele din urma, carismaticul tanar s-a indragostit profund de Andra Volos, cea alaturi de care a avut o relatie cu nabadai.

Cei doi s-au despartit si impacat de multe ori, incercand de fiecare data sa mai dea o sansa povestii lor, insa de cateva luni, acestia au decis sa puna definitiv capat relatiei lor.

Desi fanii lui Bogdan Mocanu s-au asteptat ca acesta sa sufere dupa despartirea de Andra si sa stea singur o perioada mai lunga de timp, se pare ca tanarul a trecut rapid peste fosta sa relatie si mai mult decat atat ar fi deja indragostit de o alta femeie, potrivit spynews.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu are o nouă relație?

Desi Bogdan Mocanu si Andra au incercat de nenumarate ori sa o ia de la capat si sa fie in continuare un cuplu fericit, insa de aceasta data povestea lor a ajuns la final.


Ultima data Mocanu a apelat la ajutorul Andreai pentru a sta catvea zile cu pisica lui, iar frumoasa bruneta i-a sarit in ajutor, insa situatia relatiei lor a scapat de sub control, deoarece atunci cand Bogdan s-a intors in tara a fost foarte dezamagit de haosul pe l-a gasit. Astfel, de atunci artistul a decis sa puna capat definitiv relatiei lor.
Desi toata lumea se astepta ca acesta sa mai stea singur o perioada pentru a-si reveni dupa fosta relatie, se pare ca Mocanu iubeste din nou.

Bogdan Mocanu a fost mereu un mare cuceritor, atragand atentia fetelor cu trupul sau extrem de bine lucrat la sala de fitness. Astfel ca nu a dus niciodata lipsa de femei in jurul lui.
De curand, Bogda Mocanu a fost intrebat de fanii sai pe contul lui de socializare daca are o iubita, iar raspunsul sau a socat pe toata lumea. Tanarul a marturisit ca ar avea chiar doua partenere.

Pentru ca fanii lui isi doreau sa ii revada impreuna pe Mocanu si Andra, acestia l-au intrebat pe fostul concurent de la Puterea dragostei daca a spus ca are deja doua partenere, doar pentru a se razbuna pe Andra Volos. Iar Mocanu a marturisit ca singura razbunare pe care le-o poate arata dusmanilor sai este succesul pe care il are constat de ceva vreme incoace si nu are de gand sa se opreasca aici cu proiectele sale.

Citeste si: Bogdan Mocanu, luat la rost de fani! "E frumoasa cea care ti-a facut poza?" Raspunsul i-a lasat cu gura cascata pe toti

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit? Fostul concurent de la Puterea Dragostei, dezvăluiri incendiare: „Îmi place rău, tare de tot. E mult mai mult decât vedeți voi...”