Complexul care i-a marcat viata Alexandrei Ungureanu! De ce experienta traumatizanta a avut parte cantareata

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 08:10
Alexandra Ungureanu a vorbit despre complexele din adolescenta
Sursa: Instagram

Alexandrei Ungureanu ii place sa spuna lucrurilor pe nume si nu se sfieste sa dezvaluie si lucrurile mai putin placute din viata ei.

Alexandra Ungureanu, una din cele mai asumate vedete din Romania

Citeste si: Transformarea remarcabila a Alexandrei Ungureanu pe tot parcursul "Bravo, ai stil! Celebrities" Cate Gale a reusit sa castige pana acum

Alexandra Ungureanu, una din posibilele castigatoare ale trofeului "Bravo, ai stil! Celebrities" nu se sfieste sa vorbeasca deschis despre problemele pe care le are sau le-a avut chiar daca nu sunt deloc placute.

Mai mult, cantareata si-a asumat toate imperfectiunile asa cum ii place sa spuna in ce priveste corpul ei si chiar este mandra, dand dovada ca este o luptatoare si o femeie puternica.

Intr-o postare profunda, Alexandra a vorbit pentru prima data despre lupta ei din adolescenta cu acneea. Cantareata a declarat ca a cautat numeroase tratamente si in zadar. Cu timpul problema s-a rezolvat, insa traumele au rams acolo undeva in sufletul ei si nu ezita sa le scoata la lumina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Declaratiile Alexandrei Ungureanu despre problemele din adolescenta

Citeste si: Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

"Haideti sa vorbim cu asumare si curaj despre frumusetea la maturitate. Haideti sa ne asezam la masa si sa ne privim in ochi si sa spunem lucrurilor pe nume. Fara subiecte tabu si prejudecati. Am povestit in cateva ocazii despre experienta traumatizanta pe care am cunoscut-o inca din adolescenta in ceea ce priveste acneea.

E un lucru pe care nu l-am putut ascunde, oricat as fi incercat si care mi-a frant aripile de multe ori, aflata fiind in lumina reflectoarelor. Ani de zile am cautat si incercat toate tratamentele posibile, am experimentat toate cremele din lume. Intamplandu-se totul pe fondul unui ten gras, am folosit exclusiv produse astringente si nu m-am gandit ca tenul mai are nevoie de hidratare in aceste conditii. Multa lume in spunea, ai grija sa si hidratezi, pentru ca mai tarziu o sa-ti para rau! Lucru care se si intampla in prezent.
Am ameliorat mult aspectul pielii afectata de acnee, dar acum trebuie sa plusez pe hidratare, sa recuperez ce nu am facut la timp,"  a spus Alexandra foarte sincera.