4 motive să joci biletul zilei propus de tipsterii profesioniști

Author: Oana Picerea
Actualizat: 18 dec 2020, 08:00

Cu siguranță fiecare parior la început de drum își dorește acel bilet care să îl îmbogăţească. Din păcate, acest lucru este aproape imposibil. În schimb, poți ajunge să obții venituri constante dacă alegi să joci biletul zilei propus de tipsterii profesioniști. O să îți prezint 4 motive pentru care să joci biletul zilei propus de tipsterii profesioniști.

Experiența

În primul rând, tipsterii profesioniști au experiență și au întâmpinat multe situații neplăcute în așa fel încât știu de ce ar trebui să se ferească atunci când pariază. Nu oricine poate ajunge tipster profesionist și nu este ușor să ajungi la un asemenea nivel. Atunci când alegi biletul zilei propus de un tipster profesionist poți fi sigur că meciurile de pe bilet au fost trecute prin filtrul experienţei lor și că ai șanse mai mici de a trezi cu surprize apărute pe parcursul meciului.

Ai ocazia de a paria pe meciuri mai puțin cunoscute cu cote mari și şanse ridicate de câștig

Alegând un bilet al zilei propus de un tipster profesionist ai șansa de a prinde câteva meciuri mai puțin importante și cu cote mari. Acest lucru se întâmplă deoarece un tipster profesionist doar cu asta se ocupă și știe mereu când există anumite meciuri nu foarte importante dar care sunt potrivite pentru biletul zilei cu șanse mari de câștig și cote pe măsură. În acest fel poți găsi meciuri aparent banale dar care îți aduc profituri mari.

Eficiența timpului

Dacă nu ești un parior profesionist care se ocupă doar de pariuri și ai un job și alte activități, este de la sine înțeles că nu ai timpul necesar pentru a analiza tot ce se întâmplă în sport în fiecare zi. Aici vin în ajutor tipsterii profesioniști care sunt la curent cu toate noutățile și dețin cele mai importante informații pentru a avea cât mai multe șanse de câștig.

Există tipsteri profesioniști care propun gratuit biletul zilei

Majoritatea persoanelor cred că toți tipsterii profesioniști cer bani pentru a-ți oferi ponturi. Există multe presupuneri pe internet în legătură cu acest tip de tipsteri și majoritatea sunt păreri contra.

Există în schimb tipsteri care oferă ponturi gratuit și poți juca și tu biletul zilei propus de ei. De asemenea, poți analiza procentul de câștig al tipsterilor și în acest fel îți vei da seama dacă sunt serioși sau nu și dacă merită să iei în considerare ponturile lor. Toate aceste avantaje le poți obține gratuit dacă alegi să pariezi după ponturile tipsterilor profesioniști.



 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.