Vrei să dobândești autoritate online? Lasă deschis magazinul fizic și investește în servicii de creare magazin online

Author: Oana Picerea
Actualizat: 17 dec 2020, 12:01

Mediul online creează pieţe de desfacere pentru afaceri care până acum nu aveau această posibilitate în plan fizic. Dar de ce este important să investeşti într-un magazin online? Află de ce o astfel de decizie este în avantajul tău.

În mediul online, competiţia este unul dintre factorii de acţiune care determină tot mai mulţi proprietari de business-uri fizice să investească în servicii complete de marketing online. Primul pas constă în crearea unui magazin online în conformitate cu tendinţele de optimizare impuse de marele motor de căutare Google.

Dar pentru că orice etapă a investiţiei să genereze o creştere şi maturizare firească a unui business online este important, încă de la început, să apelezi la serviciile unei agenţii specializate în crearea de site-uri ecommerce. Astfel vei obţine un avantaj considerabil în comparaţie cu celelalte branduri din cadrul concurenţei, din segmentul tău de activitate.

Atunci când angajezi o agenţie specializată în servicii web design te bucuri de avantajul competitiv al unui magazin online care să iasă în evidenţă. O agenţie specializată îţi asigură întotdeauna suportul tehnic necesar şi de implementare a celor mai noi tehnologii.

Specialiştii respectă principiile tehnice, creative şi de optimizare în conformitate cu ultimele reglementări impuse de Google pentru webmasteri, pentru indexarea site-ului respectând cei mai importanţi indicatori SEO. Imaginează-ţi: respectul pe care aceștia îl acordă magazinului tău şi, implicit, afacerii tale, este principalul lor avantaj competitiv.

Pentru ca un website să fie considerat un succes online este important să investeşti în servicii care îţi garantează, pe baza unei strategii coerente, rezultate periodice şi, în timp, autoritate online în domeniul tău de activitate.

În mediul online, mai ieftin nu înseamnă mai bun

Iar acest lucru îl cunoaşte orice dezvoltator al unei afaceri online. Produsul sau serviciul mai ieftin nu este neapărat produsul sau serviciul mai bun. Atunci, de ce să plăteşti mai puţin pentru un web design şi să îţi pui în pericol întreg website-ul?

Investiţia în servicii web design profesionale şi creare magazin online îţi asigură încă de la început un start avantajos atât pentru afacerea ta, cât şi pentru viitorii tăi clienţi. De aceea, este important să apelezi la o agenţie specializată. De exemplu, NETContrast, Agenţie WEB Design îţi asigură servicii integrate: de la crearea unui site de prezentare, magazin online customizat sau magazin online “la cheie”, până la mentenanţă site şi optimizare SEO. Astfel de servicii complete asigură dezvoltarea constantă şi firească a afacerii tale.

Nu uita că problemele site-ului pot fi costisitoare şi îţi pot consuma mult timp. Ai putea risca să plăteşti mai mult pentru repararea sau recuperarea site-ului decât dacă investești, încă de la început, în servicii profesionale de creare magazin online.

Cele două reguli importante care te avantajează odată cu tranziţia de la magazin fizic la magazin online

Vrei să câştigi timp şi bani? Investiţia într-un site realizat de o agenţie specializată îţi oferă prilejul să beneficiezi de un site cu numeroase funcţionalităţi care te vor scuti de o grămadă de eforturi şi timp inutil irosit în căutarea unor soluţii pentru anumite probleme tehnice și chiar de logistică.

Orice site poate beneficia de numeroase funcţionalităţi, indiferent că vorbim de solicitarea unei oferte sau cumpărarea unui produs online. O agenţie specializată în servicii web design reuşeşte să îţi conecteze site-ul, de exemplu, cu smartphone-ul, astfel încât să răspunzi în timp real la orice solicitare din partea clienţilor tăi.

Viteza unui site contează foarte mult în mediul online. Atât viteza de încărcare a paginilor de site cât şi viteza cu care răspunzi solicitărilor online sunt şi vor fi întotdeauna două caracteristici care fac diferenţa între business-urile aflate în competiţie.

Anumite plugin-uri şi instrumente asigură o viteză optimă de încărcare a unui site. Dacă alegi să lucrezi cu o agenţie specializată în creare magazine online te bucuri de o viteză rapidă de încărcare a site-ului, adică de mai mulţi vizitatori online şi de creşterea potenţialului de dezvoltare a afacerii tale.

Alte beneficii ale contractării unei agenţii specializate în web design şi creare website

· Împreună cu o agenţie specializată defineşti identitatea de brand a magazinului tău, astfel încât beneficiezi de un design original şi customizat conform celor mai bune practici, fapt care să te diferenţieze de competiţie;

· O agenţie specializată are în vedere ca site-ul să fie accesibil de pe orice dispozitiv mobil şi desktop;

· În funcţie de categoriile de produse şi/sau servicii, ai o structură clară a magazinului care poate fi accesată intuitiv de către potenţialii clienţi. O agenţie dedicată activităţii online te pregăteşte în detaliu cu privire la administrarea paginilor şi produselor;

· E important ca magazinul să respecte sistemul complex de indexare a site-ului, în conformitate cu algoritmii Google şi sistemul de clasare a motorului de căutare;

· În final, în baza unei colaborări de lungă durată, în parteneriat cu o agenţie cu servicii complete, „rişti” să beneficiezi pe tot parcursul colaborării de suport tehnic specializat, astfel încât afacerea ta să fie remarcată constant în mediul online.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.