7 caracteristici ale fotoliilor de masaj de la Topscaune.ro

Author: Oana Picerea

Fotoliile de masaj sunt perfecte pentru zile de relaxare şi pentru a avea o rutină centrată pe sănătate şi pe detensionare musculară. Ele sunt estetic plăcute şi aduc camerei eleganţă prin aspectul lor clasic, cu linii simple şi frumoase. Topscaune propune variante de fotolii de masaj care te vor încânta. Pentru a vedea gama de produse, poţi accesa link-ul următor: https://topscaune.ro/fotolii-masaj. Iată 7 caracteristici ale fotoliilor de masaj de la Topscaune.ro, de care te poţi bucura oricând:

  1. Fotoliile de masaj au mai multe tipuri de programe din care poţi alege preferatele tale

Un fotoliu de masaj va avea integrate mai multe tipuri de programe. Poţi să îl foloseşti pe cel care îţi place cel mai mult sau le poţi combina în aceeaşi zi, pentru un plus de relaxare. Aşadar, poţi alege să foloseşti programul normal, cel automat, cel care are funcţie de masaj tip valuri sau tip apăsare. Indiferent de alegerea ta, te vei simţi plin/ă de energie întreaga zi dacă alegi să îl foloseşti dimineaţa, înainte de a lucra. Dacă alegi să foloseşti fotoliul cu masaj la finalul zilei, atunci vei avea parte de detensionarea muşchilor care s-au încordat întreaga zi. Există mai multe puncte de masaj integrate, iar tu vei avea parte de o relaxare totală.

  1. Fotoliile de masaj de la Topscaune.ro au un design elegant, care poate să fie integrat oriunde

Aspectul fotoliilor de masaj propuse de către Topscaune.ro este unul elegant, putând să fie integrat oriunde. Aşadar, indiferent de decorul din camera în care va fi poziţionat fotoliul, vei putea să te bucuri de un design cu linii frumos desenate, care va îmbogăţi vizual spaţiul.

  1. Baza fotoliilor de masaj este solidă, având o structură metalică sau de lemn masiv

Baza fotoliilor de masaj este una care pune accent pe rezistenţă. Ele sunt construite astfel încât să ai parte de o bună stabilitate, de un aspect frumos şi de calitate superioară a materialelor. Baza poate să fie rotundă metalica, sau realizată din lemn masiv, cu un design foarte deosebit.

  1. Fotoliile de masaj au un taburet care este utilizat pentru relaxarea picioarelor

Unul dintre beneficiile principale ale unui fotoliu de masaj de la Toposcaune.ro este acela al taburetului pentru picioare. Acest taburet este perfect pentru a putea să ai parte de o relaxare completă, care include şi picioarele. Picioarele tale au parte de masaj şi pot să fie eliminate tensiunile şi din această zonă a corpului. Taburetul este frumos şi elegant, păstrând aceeaşi linie de design precum fotoliul. Pare a fi o continuare vizuală a acestuia, o prelungire estetic plăcută, care aduce un plus de calitate setului.

  1. Fotoliile de masaj de la Topscaune.ro au o telecomandă cu fir, care poate să fie utilizată simplu şi uşor

Programele din cadrul dispozitivului de masaj, sunt controlate cu ajutorul unei telecomenzi. Astfel, vei putea folosi foarte uşor şi simplu o telecomandă cu fir ataşat, care are un buzunar special în lateralul fotoliului. Aceasta se foloseşte rapid, apăsând pe zonele necesare.

  1. Motorul folosit pentru mecanismul de masaj, este foarte silenţios pentru a te ajuta să te relaxezi cât mai bine

Motoarele utilizate pentru dispozitivele de masaj integrate în fotoliile de la Topscaune.ro, sunt foarte silenţioase. Ele îţi vor permite să te relaxezi complet, să ai linişte în timpul programelor alese de masaj. Astfel, poţi alege muzica preferată şi poţi să ai parte de un masaj odihnitor de câte ori pe zi doreşti.

  1. Fotoliul cu masaj pivotează 360 de grade

Un alt beneficiu al fotoliului cu masaj de la Topscaune.ro este acela al pivotării 360 grade. Acest lucru permite repoziţionarea de câte ori doreşti. Poţi să ai diverse unghiuri în care te poţi îndrepta, pentru a avea conversaţii cu cei apropiaţi sau pentru a privi la televizor sau în grădină, dacă îl direcţionezi spre fereastră.

Fotoliile cu masaj sunt metode perfecte pentru a obţine relaxarea zilnică şi pentru a avea parte de confort în fiecare moment. Ele sunt construite durabil şi au un aspect elegant, care le permite să fie introduse în orice tip de spaţiu. Fotoliile cu masaj au mai puncte de lucru pentru programele de masaj. Astfel, ele pot să îţi detensioneze umerii, spatele, picioarele, etc.





 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.