In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi si Zeynep, decizie neasteptata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2020, 10:09
prizoniera destinului Foto(4)
Mehdi si Zeynep decid sa ramana impreuna, pentru a putea sa o infieze pe "Chibrit".

Bucurie mare in cele doua familii ale cuplului de indragostiti atunci cand Mehdi si Zeynep le dau vestea ca s-au decis sa ramana impreuna.

Faruk nu accepta deloc faptul ca fosta lui iubita l-a ales pe Mehdi, in detrimentul sau. Barbatul continua sa faca planuri pentru dezbinarea cuplului Zeynep-Mehdi, bazandu-se, de data aceasta, pe Emine, prietena lui Zeynep.

Bucurie mare in cele doua familii ale cuplului de indragostiti atunci cand acestia le dau vestea ca s-au decis sa ramana impreuna si, mai mult, ca isi doresc sa o adopte pe tanara Dilara, alias Chibrit.

Insa nu toata lumea este bucuroasa cand afla ultimele noutati despre cuplul Karaca. Benal, o fosta iubita a lui Mehdi, este insarcinata. Benal il iubeste obsesiv pe Mehdi iar acum, ca asteapta un copil, femeia este disperata. Cu toate aceastea ea decide sa pastreze secretul ce o leaga de fostul iubit.

Intre timp, Mehdi afla ca tatal adoptiv al sotiei sale, Ekrem este autorul denuntului in urma caruia i-au fost luati cei doi copii de care avea grija.

Va afla Zeynep ce a fost in stare sa faca tatal adoptiv pentru a-l distruge pe sotul ei? Ii va spune Benal lui Mehdi ca ii poarta copilul in pantec?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, un nou episod din “Prizoniera destinului”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Mehdi din serialul "Prizoniera destinului", un tatic si un sot implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Ibrahim Çelikkol, alaturi de aleasa inimii sale, in 2017, in Grecia!

Citeste si: Demet Ozdemir, Zeynep, din serialul “Prizoniera destinului”: "Faima ne-a distrus familia!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.