Lidia Buble iubeşte din nou? Ce a răspuns artista când au întrebat-o fanii

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 dec 2020, 15:00
Lidia Buble nou iubit

Lidia Buble este din nou în antenţia tuturor, după ce recent şi-a spurprins fanii cu un răspuns neaşteptat. Când a fost întrebată dacă iubeşte din nou, după despărţirea de Răzvan Simion, artista a dat un răspuns surprinzător.

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreaţa are o adevărată comunitate în mediul online, care o apreciază nu doar pentru muzica sa, ci şi pentru comportamentul şi atitudinea pe care le afişează, atât pe micul ecran, câţ şi pe reţelele sociale.

Lidia Buble este foarte apreciată în mediul online

Fosta iubită a lui Răzvan Simion poate fi declarată una dintre cele mai sincere şi dezinvolte persoane publice de la noi.

Însă, de-a lungul timplului, artista nu prea a avut noroc în dragoste. Deşi toata lumea credea că relaţia cu Răzvan Simion va ajunge la nivelul următor, când le era lumea mai dragă, prezentatorul tv a făcut marele anunţ că drumurile lor se vor separa, căci aşa este cel mai bine pentru blondină.

Citeste si: Declarațiile Lidiei Buble după ce s-a spus că ar avea o relație cu Ensar Duman, consilierul medical

Lidia Buble iubeşte din nou?

Ei bine, gurile rele au tot spus că artista ba este singură, ba că a cucerit deja inima unui alt bărbat, printre care se numără şi Cornel Ilie. Fanii au început să vorbească despre o posibilă relaţie între ei, după ce au lansat o piesă împreună, iar cântăreţul a ajuns la divorţ.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă, nimic nu s-a concretizat de la acel moment.

Cei care vor să ştie mai multe despre viaţa profesională sau personală a artistei, pentru că au fost lăsaţi în aer la capitolul amor, acum, când blondina şi-a făcut timp să stea de vorbă cu ei pe Instagram, fanii au pus întrebări.

Un fan a întrebat-o direct pe Lidia Buble dacă acum are sau nu o relaţie, mai ales că în urmă cu puţin timp a fost în vacanţă cu un afacerist cunoscut în lumea bună a Capitalei.

Se pare că fosta lui Răzvan Simion nu este pregătită să îşi asume o relaţie, motiv pentru care le-a dat admiratorilor săi un răspuns surprinzător.

”Se pare că multe, dar despre care eu nu știu absolut nimic” ,a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Lidia Buble, vacanță în Zanzibar cu un bărbat celebru! Ce a dat-o de gol pe artistă