Alexandra Ungureanu, ultimele declaratii inaintea Marii Finale:"Tinuta mea este un vis pe care il aveam de multa vreme"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 dec 2020, 18:26
Alexandra Ungureanu este una din cele mai bune concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities

Alexandra Ungureanu a vorbit in exclusivitate despre emotiile care o incearca in Marea Finala, dar si despre cum si-a imaginat si cum a reusit sa isi puna momentul in scena.

"Bravo, ai stil!Celebrities", o mare provocare pentru Alexandra Ungureanu

Citeste si: Silvia Popescu, mesaj transant despre castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities": "Sa castigi niste bani si sa te cunoasca toate gainile..."

Cat de mult te-ai schimbat de la inceputul competitiei si pana acum?

Alexandra Ungureanu: "Bravo, ai stil" a fost o provocare majora.

Ma bucur atat de mult ca am facut parte din acest proiect! Pusa in situatii-limita, uneori judecată sau neînțeleasă, m-am descoperit mai puternica, mai rabdatoare si mai increzatoare in fortele mele decat credeam ca sunt. Eu nu m-am schimbat ca om, dar m-am redescoperit si in lumina iubirii pe care am primit-o de la cei de acasa."

Credeai ca o sa o sa ajungi in Marea Finala?

Alexandra Ungureanu: "Nu asta a fost neaparat miza mea la intrarea in concurs. Ma simteam pregatita pentru orice infruntare din punct de vedere stilistic, dar nu stiam cum voi functiona in conditiile unui reality-show. M-am bucurat mult sa vad ca juriul apreciaza ceea ce prezint, ca publicul ma descopera si ma place pentru ceea ce reprezint eu ca om, si de la etapa la etapa am mers cu tot mai multa incredere mai departe."



Cum te pregatesti pentru marele show? Ai emotii? Cum vei gestiona totul?

Alexandra Unugreanu: "Emotia, in toate felurile ei, a fost cuvantul se baza care a insotit experienta mea la "Bravo, ai stil." De la emotia de a pasi in necunoscut, de a face parte din ceva nou, de a primi aprecieri incredibile, de a trebui sa mă apar, sa-mi apar principiile și felul de-a fi pana la bucuria imensa de a ajunge in finalul acestei competitii.

Tot “emotia” a fost cuvantul-cheie in jurul caruia am construit momentul meu din Finala. Imi doresc sa transmit asta celor care ne urmaresc si sa ma las coplesita de iubire si de extazul ultimelor clipe la "Bravo, ai stil."


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va arata Alexandra Ungureanu in Marea Finala

Citeste si: Sâmbătă seară va fi desemnată, în direct, câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”

Da-ne o idee despre tinuta ta. Care va fi elementul-wow, cel pe care mizezi cel mai mult?

Alexandra Ungureanu: "Tinuta mea este un vis pe care il aveam de multa vreme.

Mi-am dorit un context in care sa pot purta ceva asa grandios si numai finala "Bravo, ai stil" putea fi. Fiind o competitie despre stil, cred ca tinuta trebuie sa primeze, sa fie un apogeu de exprimare artistica si sunt incantata de ce am pregatit. Asa cum v-am obișnuit pe tot parcursul competiției bunul gust și bunul simț vor fi elementele care vor domina momentul meu din finala, care sper să vă ajungă la inima.

Daca vei castiga, ce vei face cu Marele Premiu

Alexandra Ungureanu:" Nu m-am gandit la asta neaparat. Miza, pentru mine, este titlul in sine. Consider ca am ajuns la o maturitate stilistica si ca premiul ar fi rasplata pentru tot ce am construit in emisiune, dar si in anii din urma, in toate aparitiile mele."



Cui ii multumesti pentru toata sustinerea? Sunt luni intregi de filmare, stres, oboseala...

Alexandra Ungureanu: "In primul rand, multumesc echipei Kanal D implicata in acest proiect. Am cunoscut oameni faini care mi-au devenit familie in aceasta perioada. In al doilea rand, celor de acasă, telespectatorilor care au venit înspre mine atunci când ma asteptam mai puțin. Mi-au dat aripi să merg mai departe, atunci cand aveam mai mare nevoie, atunci cand a trebuit sa lupt ca sa îmi apar valorile, principiile si felul de a fi. A fost greu, dar si frumos de tot.  Multumesc tuturor colaboratorilor mei, oameni care mi-au dat pe mana lucruri frumoase pentru ca au avut incredere ca voi sti sa le pun in valoare.  Cei mai apropiati raman la urma, mama, familia mea si cativa prieteni dragi, ei stiu toata nebunia si framantarile din aceasta perioada, nu as fi putut functiona fara sprijinul si suportul lor, sunt foarte recunoscatoare ca ii am in viata mea."