Horoscop luni, 21 decembrie. Nativii Pesti primesc o veste care da TOTUL peste cap!

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 dec 2020, 14:00

Horoscopul zilei de luni, 21 decembrie, aduce veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului , dar provocări pentru unele zodii.

În cursul zilei de astăzi, unii nativi ai zodiacului vor da frâu liber fanteziilor şi se vor bucura de reuşite pe plan profesioan.

Ce rezervă horoscopul zilei de 21 decembrie pentru fiecare zodie?

Berbec

Astăzi, nativii Berbeci sunt cu mintea în vacanţă, cu greu le poate capta cineva atenţia. Cei născuţi în această zodie vor ştii cum să refuze cu tac şi diplomaţie orice.

Atenţie la indifernţă, partenerul s-ar putea simţi deranjat.

Taur

Cuvântul care îi descrie astăzi, cel mai bine pe nativii Taur este prudenţa. Vor fi foarte calculaţi în acţiunile lor, vor fi rezervaţi şi cumpătaţi faţa de toate ipostazele de viaţă care le-ar putea consuma energia.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni

Nativii Gemeni încep ziua cu entuziasm, bine dispuşi şi relaxaţi. Însă, echilibrul pshic poate fi uşor dat peste cap până diseară. Aceştea pot avea discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă care le poate strica buna dispoziţie.

Rac

Pentru nativii Raci ziua de astăzi vine cu provocări în relaţiile cu cei din jur, dar mai ales în relaţiile de familie.

Racii vor trebui să depună efort dublu pentru a se întelege cu cei apropiaţi, mai ales dacă vor veni rude în vizită şi vor tulbura atmosfera.

Leu

Leii vor fi nevoiţi să lase mai mult de la ei pentru a ajunge la un compromis sau chiar la un echilibru cu cei din jur, în special cu fraţii sau vecinii. Deşi le va face sângele să fiarbă în vene, astrologii recomandă, să-şi ocupe timpul cu activităţi relaxante care să îi ajute să se detaşeze de situaţie.

Fecioară

Astăzi, nativii Fecioară se ocupă de o situaţie financiară. Există posibilitatea ca o sumă de bani să nu le intre în cont în timp util şi să fie nevoiţi să facă nişte demersuri urgente pentru a echibra bugetul.

Citeste si: Horoscop sâmbătă, 19 decembrie. Taurii vor avea parte de vești bune

Balanţă

Nativii Balanţă sunt foarte relaxaţi, detaşaţi de toate problemele cotidiene. Sunt foarte comunicativi şi nu este exclus să ia legătura cu nişte prieteni vechi pe care nu i-a mai văzut de mult timp.

Scorpion

Tăcerea lui este carcateristică, însă, în prima parte a zilei vor prefera să se facă invizibili şi vor fugi din calea tuturor, semn că oboseala sau frământările îşi spun cuvântul.

Săgetătăr

Vor avea o stare de spirit foarte bună în prima parte a zilei. Sunt puşi pe glume şi vor avea chef să petreacă alaturi de prieteni. Însă, situaţia se poate schimba în cea de-a doua parte a zilei, frământările şi gândurile îi vor cuprinde.

Capricorn

Relaţiile cu cei din jur vor fi foarte bune, ar putea obţine beneficii şi avantaje din partea acestora, mai ales daca este vorba de persoane cu autoritate în viaţa lor sau dacă au o legătură profesională, partenerială.

Vărsător

Este o zi potrivită pentru a lua decizii, mai ales dacă sunt luate în prima parte a zilei.Puteţi face reuniuni de grup sau planuri pe termen lung.

Peşti

Da-ţi frâu liber pasiunilor în cuplu, astăzi, vor prinde contur, iar fanteziile s-ar parea că se materializează. Şi nativii singuri pot deveni mai cuceritori şi se poat implica în aveturi sexuale.

Citeste si: Horoscop miercuri, 16 decembrie. Zodiile cu noroc uriaş la bani

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.