Theo Rose, moment dumnezeiesc in Marea Finala alaturi de Orchestra Metropolitana! Juratii s-au plecat in fata artistei si i-au dat cinci pe linie: "A Rising Star!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 11:10
Theo Rose, moment special in Marea Finala

Theo Rose a reusit sa ii subjuge pe jurati cu vocea si prezenta scenica de care a dat dovada in aceasta seara la "Bravo, ai stil! Celebrities."

Theo a fost sustinuta si de Alex Velea si de nea Marin, dar si de Gya. Dar surpriza a venit din partea Iulianei Doroftei, castigatoarea sezonului trei "Bravo, ai stil!"

"A fost o zi atat de stresanta. Am avut planuri mari, am programat, insa m-au lasat toate si a trebuit sa ma descurc. Singura mea varianta era sa fac cumva, nu ma steptam sa fac emotia aia in platou.

A fost prima data cand am constientizat cand am cantat doina. Am sperante si imi doresc sa castig!", a declarat concurenta extrem de emotionata.

Theo Rose a ingenuncheat platoul de filmare in Marea Finala

Citeste si: FINALA Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Cum arata coroana castigatoarei

"Esti minunata, ma bucur ca am o prietenie alaturi de tine, arati minunat.

Ai o voce foarte frumoasa si ramai fata mea chiar daca mai am una acasa", a completat Andreea Tonciu.

Juratii "Bravo, ai stil! Celebrities" s-au plecat in fata lui Theo Rose

Citeste si: FINALA Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Cum arata coroana castigatoarei

Juratii s-au plecat in fata tinerei de numai 23 de ani care a facut platoul sa vibreze in momentul cand s-a dezlanuit sau mai bine zis si-a dezlantuit vocea.

Maurice Munteanu nu a spus niciodata vreunei concurente ce i-a spus lui Theo Rose. "Problema cu tinuta e ca n-am remarcat tinuta pentru ca am remarca altceva, a "rising star" si am asistat acum cateva momente la cel mai mult moment pe care l-am vazut pana acum din primul sezon si pana acum!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt onorat sa te cunosc, esti o fata extraodinara, doar la extraordinar se rezuma cuvintele mele, a fost si discursul lui catalin Botezatu.

"Niciuna dintre voi nu e Dumnezeul modei, insa o stea s-a nascut la "Bravo, ai stil! Celebrities"" si cred ca esti una din cele mai bune si este o onoare sa fiu in platou cu tine. Nu ca m-a emotionat, insa in viata mea nu am vazut live un performer ca Theo Rose.

M-a emotionat ca si cand as fi fost la un concert Freddie Mercury, a completat si Raluca Badulescu.

 

Theo Rose a reusit sa ia cinci pe linie din partea tuturor juratilor "Bravo, ai stil! Celebrities"